Antti Hämäläinen
Pohjois-Karjala
Joensuu | Kartta
Toyota corolla
3 500 €

Toyota corolla

2D COROLLA KE30L-KRW/2370

Vuosimalli: 1980 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali, 4 vaihd. Ilmoitus jätetty: 30 lokakuuta 06:33
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: VJH-818 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Siitä todella nätissä kunnossa oleva toyota joka palvelee taatusti! Ei oo ilmenny mitään vikoja eikä vuoda nesteitä eikä öljyjä :) Hinta ei ole kiveen hakattu joten tinkivaraa löytyy tosiostajalle! Kesärenkaat siis alla vielä! Soita ja kysy ihmeessä enemmän :)
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 1980 Korimalli: -
Katsastettu: 01.08.2016 Väri: Valkoinen
Vetotapa: Takaveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 160 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: - Pituus: -
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 590 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 870 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.