UUSI TEMPUR Sijauspatja 80x200x7cm 835e
  • UUSI TEMPUR Sijauspatja 80x200x7cm 835e
835 €

UUSI TEMPUR Sijauspatja 80x200x7cm 835e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 helmikuuta 13:28
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
UUSI TEMPUR Sijauspatja koossa 80x200x7cm ja jämäkällä tunteella (13-vaahtoinen) hintaan 835e!

Sijauspatjoja on saatavilla Joensuun Tempur Brand Storen varastosta nopealla toimituksella. Tuotteen voi noutaa myymälästä tai voimme toimittaa sen teille kotiovelle!

Tukea antava 7 cm TEMPUR -sijauspatja on hyvä tapa nauttia aidon TEMPUR-materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi.

TEMPUR Sijauspatja 7 on varma ja helppo valinta kun päivität petauspatjasi uuteen. Jämäkkä vaihtoehto sopii sinulle, joka haluat patjalta mahdollisimman vahvaa tukea. Huomaa, että jos petauspatjan alla oleva patja on kuitenkin jo vanha ja heikentynyt tukiominaisuuksiltaan, silloin itse runkopatjakin on uusittava. Muista myös, että epäsopiva tyyny voi pilata nukkumisergonomian koska tyyny linjaa rangan asentoa koko selän alueelta. TEMPUR sijauspatjoilla ja tyynyillä pääset kokemaan kaikki aidon TEMPUR-materiaalin ainutlaatuiset terapeuttiset ominaisuudet ja samalla päivität nykyisen vuoteesi uudelle tasolle. Terveydenhoitoala suosittelee laajasti vain Tempuria, joten laita sinäkin nukkumisergonomia kuntoon ja nauti elämäsi parhaat unet joka yö Tempurilla.

Kiinnostuitko tuotteesta tai jäikö jokin mietityttämään?
Ota yhteyttä myymäläämme tai tule tutustumaan paikan päälle!
Joensuu@tempur.fi tai 0505608350