Vintage ja retro
Torin käyttäjä syyskuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (180)
Pohjois-Karjala
Outokumpu, Kokonvaara
Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L
  • Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L
  • Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L
  • Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L
  • Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L
  • Kartta
230 €

Vintage (hää)puku joustavaa harsoa, XS-L

Myydään. Ilmoittaja: Vintage ja retro Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 18:19.
Sijainti: Pohjois-Karjala - Outokumpu, Kokonvaara
Hinta: 230 €
Hääpuvut, koko: Yksi koko, naisten

Upea kolminkertaisesta harsosta tehty kotelopuku.
Harso joustaa lähes rajattomasti, joten puku sopii hyvin monen kokoisille (XS-L). Käy siis myös hääpuvuksi raskaana olevalle.

Sopii iltapuvuksi, hääpuvuksi, hellemekoksi, juhlamekoksi, raskausmekoksi yms.
Kleopatra-tyylinen puku.

Puuvillaharso tuntuu miellyttävältä päällä. Ei hiosta. Tätä mekkoa ei myöskään tarvitse silittää, joten oiva vaate mukaan matkoille.Voit mytätä sen miten vain laukkuun ja se ei mene miksikään. Soveltuu erinomaisesti häämekoksi rantahäihin etelän auringossa.

Mukana on huivi, jonka saa levitettyä leveäksi huiviksi hartioille suojaamaan auringolta. Siitä voi myös taiteilla vintagetyylisen turbaanin päähän, jos vaikka kampaus epäonnistuu :)

Katsothan myös muut minulla myynnissä olevat vaatteet, tavarat ja huonekalut. Myynnistä löytyy paljon vintagea, retroa, kasaria ja ysäriä. 80-90-luvun vaatteet keskitän jatkossa selkeyden vuoksi toiselle tori-tililleni.

Lisää myytävää tulee lähes päivittäin, käy säännöllisesti vilkaisemassa uudet aarteet. Useamman tavaran ostajalle alennusta.
Jos laitat minulle sähköpostia, eikä vastausta ole tullut muutamaan tuntiin, niin tarkistathan onko viestini mennyt jostain syystä sähköpostisi roskapostikansioon.

Postitus onnistuu.

hakusanat
morsiuspuku, häihin, mekko, häämekko, lyhyt, kellohelmainen, retro, retroa, vintage, vintagemekko, vintagea, 50s,50,50-luvun, 50-luku, 50-luvulta, hääpuku, morsiammelle, morsius, morsiusmekko, pitkähihainen, lyhythelmainen, erilainen, puhtaanvalkea, valkea, valkoinen, yksinkertainen, hihoilla, hihat, pukeva, asiallinen, kauluksellinen, laahukseton, XXS, XS, 32
6.8, 3.6