joona parviainen
Torin käyttäjä heinäkuusta 2017
Pohjois-Karjala
Joensuu, Rantakylä-Latola
260 €

Volkswagen Golf

4D GOLF 1.8 GL-AUTOMATIC-1HXO-A/248

Vuosimalli: 1996 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 79 400 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 25 heinäkuuta 17:00
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: SGT-917 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Sivuikkunat sisään potkittu kuskin puolelta ja peili paskana kuskin puolelta hyvin muuten toimii 1.8 koneella 3 koppanen vw golf 96 vm kaikki mitä sisällä tulee mukaan.tinkimisen.ja ajoaikaa on.kuvia en saanut laittetua. KIINNOSTUNEET SOITTAA. Hinta ei oo tiukka myydään myös osina.autossa on joku satasen soitin ja subbari vahvari kaikki mitä on autossa en ota pois
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 18.09.1996 Korimalli: -
Katsastettu: 05.07.2016 Väri: Vihreä
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 780 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: 66 kW / 89 hv Pituus: 4 020 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 700 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 190 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.