Korhonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (529)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Kanervala
Yön sankarit: Kasvoja punaisen köyden takaa
  • Yön sankarit: Kasvoja punaisen köyden takaa
  • Yön sankarit: Kasvoja punaisen köyden takaa
4 €

Yön sankarit: Kasvoja punaisen köyden takaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 heinäkuuta 05:29
Teemu Potapoff & Julius Konttinen: Yön sankarit - Kasvoja punaisen köyden takaa
ISBN: 9789522911605
Kustantaja: Docendo
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2015, 4. painos
Sivumäärä: 207
Sidonta: Sidottu, kovakantinen
Kunto: Erinomainen

"Portsareiden ammattikunta herättää voimakkaita tunteita. Heitä joko vihataan tai heistä pidetään. Kukaan ei suhtaudu näihin yötyöläisiin kädenlämpöisesti. Yön sankarit kasvoja punaisen köyden takaa sisältää elämänmakuista puhetta suoraan tuulikaappien järkähtämättömien ja toimintavalmiiden herrasmiesten suusta.

Mikä saa yli kolmekymmentä vuotta humalaisia asiakkaita paimentaneen vahtimestarin edelleen palaamaan ovelle vahtimaan kanssaeläjien juhlintaa? Kuinka ovilla illasta toiseen koettu väkivalta on vaikuttanut miesten ajatusmaailmaan? Mitä ravintolamaailman konkarit ovat mieltä suomalaisten päihdekäyttäytymisestä? Mitä ammatti on tuonut heille ja vienyt heiltä?Kirjan pysäyttävissä kuvissa nähdään, kuinka valvotut yöt ovensuissa ovat piirtyneet näiden miesten kasvoille. Kuvien kautta lukija pääsee myös näkemään vilauksen siitä, millaista portsarin työ on.

Yhdentoista suomalaiskaupungin tunnetuimmat portsarit raottavat arkeaan ja elämäänsä sekä ovella että sen sulkeuduttua. Tarinansa kertovat mm. suomalaisen kamppailu-urheilun legenda Juha Tuhkasaari ja Hyvinkään ampumistapauksen yhteydessä hengenpelastusmitalilla palkittu Ville Manninen ja räppäri Cheekin veli Jere Tiihonen.

Teemu Pastori Potapoff on virkamiesruotsin tenttiä vaille valmis teologian maisteri, joka on työskennellyt ovilla vuodesta 1995. Päätyökseen hän toimittaa uutisia Nelosella.

Julius Konttinen on itseoppinut helsinkiläinen freelance-valokuvaaja ja tunnettu Helsingin yöelämän taltioimisesta. Konttisen tyyli edustaa tunnelmallista, suoraa ja kursailematonta kerrontaa."

Asianat: järjestyksenvalvonta, yöelämä, klubi, baari, yökerho, poke, portsari, vartija, järjestys, laki, rikos, ammatti

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat!

Ilmoittajan toimitustavat