KAUPPA
Tero Hytönen Asiakaspalvelija, myyjä +358400185111
EGO Power+ 33CM akkukäyttöinen SIIMALEIKKURI
  • EGO Power+ 33CM akkukäyttöinen SIIMALEIKKURI
  • EGO Power+ 33CM akkukäyttöinen SIIMALEIKKURI
209 €

EGO Power+ 33CM akkukäyttöinen SIIMALEIKKURI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 heinäkuuta 19:22
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tämä pieniin puutarhoihin sopiva akkukäyttöinen siimaleikkuri on tehokas ja suorituskykyinen, ja siinä on 33 cm:n leikkuuleveys ja kaksinopeuksinen säätö.

Siimaleikkurissa on 2,0 mm:n nailoninen kierresiima, joka syötetään siimapäähän, joten voit vaihtaa siiman helposti työn aikana. Pikasäädettävän silmukkakahvan avulla voit asettaa työkalun itsellesi mukavaan asentoon.

33 cm:n leikkuuleveydellä ST1300E-S leikkaa minkä tahansa työn mittojen mukaan. Tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta voit nauttia paremmasta tehokkuudesta ja käyttöajasta ja siitä aiheutuu vähemmän tärinää, mikä takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

HUOM! Tämä malli toimitetaan ilman akkua ja laturia. EGO Power+ tuotesarjan sisällä sama akku sopii kaikkiin laitteisiin!

Pehmeä käynnistystoiminto ja vakionopeuden säätö takaavat tasaisen trimmauksen ja vähentävät tarpeetonta virrankulutusta työskentelyn aikana.

Vallankumouksellinen Arc Lithium 56v -akku antaa tehon, jota tarvitset vaikeimmissakin olosuhteissa, ja voit valita tehtäviisi tarvittavan akkukoon.

Kun olet tekemisissä itsepäisempien, umpeen kasvaneiden tai paksumpien alueiden kanssa, voit lisätä tehoa kahden nopeuden avulla ja leikata kasvuston pois helposti. Vapaasti pyörivän siimapään napautusnupin ansiosta voit asettaa leikkuupään maata vasten kuluttamatta sitä, jolloin varaosien ostaminen kuuluu menneisyyteen.