KAUPPA
Tero Hytönen Asiakaspalvelija, myyjä +358400185111
EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri
  • EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri
  • EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri
  • EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri
  • EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri
734 €

EGO Power+ 42cm akku ruohonleikkuri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 7 heinäkuuta 18:58
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tämä työnnettävä EGO Power+ LM1701E 42CM -ruohonleikkuri leikkaa 42 cm:n leikkuuleveydeltä, silppuaa leikkuujätteet katteeksi, kerää ne suureen 55 litran säiliöön. Voit myös puhaltaa ne taakse tai silputa (ABP1700-silppuamissarja saatavana erikseen).

2,5 Ah:n akun ansiosta tämä malli leikkaa jopa 400 m²:n nurmikon yhdellä latauksella. Mukana toimitetaan myös vakiolaturi akun lataamista varten.

Tarkka ja ketterä EGO Power+ LM1701E sopii erinomaisesti pienille ja keskikokoisille tasaisille puutarhoille. Voit käyttää tätä työnnettävää ruohonleikkuria ahtaimmissakin paikoissa.

EGO Power+ on kehittänyt ARC Lithium 56V -akun, joka tarjoaa alan suurimman energiatehon kannettavassa akussa. Tämän ruohonleikkurin mukana toimitetaan 2,5 Ah:n akku ja vakiolaturi.

Voit siis nauttia sähköruohonleikkurin eduista ja säästää rahaa joka kerta, kun käytät sitä.

Kun leikkuutyö on tehty, voit siististi taittaa ruohonleikkurin kokoon ja säilyttää sen pystyasennossa varastossa seuraavaan kertaan asti. Koska bensiiniä ei tarvitse varastoida, se on myös turvallisempaa ja auttaa pitämään vajat ja autotallit siisteinä.