KAUPPA
Tero Hytönen Asiakaspalvelija, myyjä +358400185111
EGO Power+ BA4200 7,5AH AKKU
  • EGO Power+ BA4200 7,5AH AKKU
493 €

EGO Power+ BA4200 7,5AH AKKU

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 kesäkuuta 19:47
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Vallankumouksellinen Arc Lithium -akkuteknologia antaa alan suurimman energiakapasiteetin kannettavissa akkukäyttöisissä koneissa. Akkuvalikoima pienimmästä 2,5 Ah akusta, tehokkaimpaan 12,0 Ah akkuun, tarjoaa sopivan akun jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Akussa on innovatiivisen kaarevan muodon lisäksi toinenkin fiksu viilennystapa. Akun jokainen kenno on päällystetty ainutlaatuisella, olomuotoaan muuttavalla materiaalilla, joka johtaa tehokkaasti lämpöä pois kennosta ja pitää jokaisen kennon optimaalisessa lämpötilassa pidempään.

Voima ei ole mitään ilman kontrollia. Siksi EGO Power+ 56 V litiumioniakkuja ohjataan jatkuvasti akun ohjelmistoilla ja mikroprosessoreilla sekä laitteiden älykkäällä tehonhallintajärjestelmällä. EGO Power+ akku mittaa ja optimoi koko ajan jokaista kennoa, jolloin sinä saat aina parhaan mahdolliset voiman, suorituskyvyn ja käyttöajan. Toisin kuin muiden valmistajien ratkaisuissa, akkumme asennetaan laitteen ulkopuolelle, jolloin ne jäähtyvät paremmin ja antavat siten voimaa pidempään. Akun varjelemiseksi on elektroniikka suojattu pölyltä ja kosteudelta hartsipinnoitteella ja kennot on pakattu tukevan kuoreen, joka suojaa akkua iskuilta ja tärinältä. Kaikki tämä nokkela ajattelu on johtanut muuhunkin kuin alan suurimman energiakapasiteetin omaavaan akkuun. Se tarkoittaa myös sitä, että kun sinulle tulee tarve ladata EGO Power+ 56 V litiumioniakku, se latautuu nopeammin kuin markkinoiden muut akut.