KAUPPA
Tero Hytönen Asiakaspalvelija, myyjä +358400185111
EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri
  • EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri
  • EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri
  • EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri
  • EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri
6 399 €

EGO Power+ Z6 ZTR Ajettava leikkuri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 syyskuuta 18:34
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
EGOn paikallaan kääntyvä ajoleikkuri Z6 on maailman ensimmäinen alustan kanssa yhteensopiva ZTR, joka toimii millä tahansa EGO 56V ARC -litiumakkujen yhdistelmällä. Tähän sarjaan kuuluu alan nopein moniporttilaturi, joka voi ladata jopa kuusi akkua samanaikaisesti.

Z6 tuottaa 22hv bensiinimoottoria vastaavan tehon ilman päästöjä, saavuttaa 13km:n huippunopeuden ja sillä voi leikata jopa 1,01ha alan yhdellä latauksella kuudella 12 Ah:n akulla. Voit sovittaa akkuyhdistelmän juuri nurmikkosi koon ja leikkuutapasi mukaan.

Alan nopein laturi lataa neljä 10 Ah:n akkua täyteen kahdessa tunnissa.

LCD-näytön säädät ruohonleikkurin nopeutta, tilaa ja leikkuunopeutta ja näet tarkalleen, kuinka paljon latausta on jäljellä.

3 ajotilaa. Standard, jota voit käyttää jokapäiväisiin tehtäviin, Control, joka suojaa nurmikkoasi ja sopii erinomaisesti uusille paikallaan kääntyvien leikkureiden käyttäjille, tai Sport, joka soveltuu hyvin tarkkuusleikkauksiin jyrkissä käänteissä. Siinä on myös Bluetooth-liitettävyys, joten voit aktivoida kauko-ohjauksen puhelimestasi, hallita leikkuukokemustasi täysin, valvoa akkua ja ladata laiteohjelmistopäivityksiä saadaksesi uusimmat ominaisuudet.

Leikkuukorkeusasetuksia on 10 kpl (2,5 ja 10 cm:n välillä). Ne ovat helposti säädettävissä yhdellä kädellä ergonomisten kahvojen avulla. Voit valita leikkuun aikana silppuamisen, keräyksen säiliöön tai sivupuhalluksen, joten voit valita täydellisen leikkuun ja sen lisäksi myös tehdä leikkuujätteille, mitä haluat. (Silppuamistulppa ja ruohonkeruusarja myydään erikseen.)

32 suuritehoista LED-valoa valaisevat hyvin haastavammissa olosuhteissa. Voit huolehtia nestetasapainostasi työn aikana hyödyllisen juomatelineen ansiosta. Säilytyslokerossa on paikka matkapuhelimelle jonka voit myös ladata ajon aikana kätevän USB-portin kautta.