Monitaitoinen työntekijä
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Karjala
Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen
Kaikki kuvat

Liikunnallinen iloinen monitaitoinen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 heinäkuuta 21:51
Kunto: -
Lisätiedot
Olen etsimässä palkkatöitä. Työt voivat olla erilaisia ja kestoltaan eri pituisia. Haluaisin opetella uusia asioita ja erilaisia tapoja tehdä töitä. Työt pystyisin aloittamaan heti tai sitten sopimuksen mukaan. Kouluttautumista työn ohessa voisi miettiä kiinnostavan työn sattuessa kohdalle. Oppisopimuksella kouluttautumista olen myös miettinyt. Palkkatukimahdollisuus tällä hetkellä yrityksille 70% ja yhdistyksille 100%, asia tarkistetaan ja varmistetaan asiasta kiinnostuneelle. Vielä ei ole löytynyt palkkatöitä, eli jos etsit työntekijää, niin kannattaa kysyä mikä on minun tilanne, koskaan ei voi tietää vaikka olisin vielä käytettävissä.

Olen liikunnallinen terveet elämäntavat omaava 43-vuotias mies Pohjois-Karjalasta n. tunnin ajomatkan päästä Joensuun keskustasta. Luonteeltani olen järjestelmällinen, huumorintajuinen, iloinen, positiivisesti ajatteleva, ulospäin suuntautunut eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva. Minulta löytyy BC-ajokortti. Auto on käytettävissä. Minulta löytyy hygieniapassi. Työturvallisuuskorttia, tulityökorttia (vanhentunut) ym. lain vaatimia kortteja minulla ei ole.

Minulta löytyy kokemusta erilaisista asiakaspalvelutöistä yli 10 v ajalta. Työhön on kuulunut mm. asiakkaiden avustamista erilaisissa arkiasioiden hoitamisessa kuten kauppa-, pankki-, apteekki-, kirjastoasiat, tapahtumat, erilaiset vapaa-ajan toimet ja harrastukset ym. Kokemusta on kertynyt myös piha- ja puutarhatöistä, olen myös ajanut erilaisilla päältä ajettavilla ruohonleikkureilla (pois lukien isot kiinteistöhuolto yrityksien koneet), polttopuiden teosta (karsimisesta, pöllittämisestä, pilkkomisesta ja pinoamisesta), raivaussahalla työskentelystä (vesakoiden raivaus, heinän niitto). Olen tehnyt myös rakennus- ja maalaustöitä, sekä korjannut erimerkkisiä pienkoneita, kuten ruohonleikkureita (itse työnnettäviä/itsevetäviä/kerääviä ja moottorisahoja sekä raivaussahoja Stihl ja jonkun verran myös muun merkkisiä. Olen myös pessyt autoja ulkoa ja sisältä sekä maalipintoja kiillotellut. Olen ajanut vanhemmilla traktoreilla myös jonkun verran.

Harrastuksiani on mm. lenkkeily, juokseminen, patikointi luonnossa, kuntosalilla käynti, kahvakuulat, polkujuoksu, syksyiset marja- ja mehusavotat, talvisin lumihankijuoksu ja muut talviaktiviteetit, musiikin kuuntelu ysäristä kasariin ja paljon muuta. Olen korjaillut harrastuksena autoja ja jonkun verran polttomoottorikäyttöisiä lumilinkoja. Myös erilaiset omakotitalon työt ovat tulleet tutuiksi vuosien varrella.

Minua kiinnostaisi työ, joka liittyy liikuntaan, terveyteen, hyvinvointiin, musiikkiin, autoihin, erilaisiin korjaustöihin, puutöihin, rakentamiseen, remontointiin tai hyppy täysin tuntemattomaan työhön. Mitä töitä sinulla olisi tarjota minulle?

Tykkään näperrellä käsillä erilaisia töitä. Betonitöitä ja muita vastaavia pölyisiä töitä en pysty tekemään, lisätietoja saa kysymällä. It-taitoni ovat huonot, erilaisten ohjelmistojen käyttöä en hallitse ja tarpeen vaatiessa joudun pyytämään apua osaavalta ihmiseltä, mutta jokapäiväisistä arkiasioista selviän.

Etsin työtä Joensuun seudulta, Pohjois-Karjalasta. Voit halutessasi tarjota työtä myös muualta, mutta silloin tarvitsisin majoituksen. Palkka, matkakulut, ruokailu, majoitus sopimuksen mukaan. Kun tarvitset työntekijän, niin ota rohkeasti minuun yhteyttä ja keskustellaan lisää! Yhteyttä saat Tori.fi kautta tai halutessasi voit laittaa tekstiviestin tai soitella 0440201435.
(Ilmoitus julkaistu toisen puolesta.)