Medkin Oy Yritys
Torin käyttäjä elokuusta 2016
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Metsokangas
Untuvakuja 1 | Kartta
2014 valmistunut 28 neliön yksiö Oulun Kaakkurissa
419 €/kk

2014 valmistunut 28 neliön yksiö Oulun Kaakkurissa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 19:49
Pinta-ala: 28 m² Huoneita: -
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 2014
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 419 €
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Alue: Metsokangas
Kunta: Oulu Osoite: Untuvakuja 1
Lisätiedot
Vuokrataan Kaakkurista uudehko 11/2014 valmistunut 28 neliön yksiö, joka sijaitsee hissitalon 2. kerroksessa. Valoisa ja vaaleasävyinen saunallinen huoneisto, johon kuuluu lisäksi tilava parveke. Keittiössä varustuksena mm. astianpesukone, liesi ja jääkaappipakastin

Kaakkurin keskukseen on tästä vain kävelymatka, ja sieltä löytyy mm. kauppa- ja pankkipalvelut, terveyskeskus sekä koulut ja päiväkoti. Oulun keskustaan pääset nopeasti bussilla tai omalla autolla moottoritietä pitkin.

Lämmitys sisältyy vuokraan. Vuokran päälle tulee vesimaksu 18 e/kk. Lisäksi vuokralainen hankkii oman sähkösopimuksen sekä laajan kotivakuutuksen. Lemmikit sallittu, tupakointi kielletty.

Huom! Asuntoon ei kuulu omaa autopaikkaa, eikä sellaista ole mahdollista vuokrata taloyhtiöltäkään. Viereisen kadun varrelle on kylläkin mahdollista pysäköidä, mutta lämpötolppaa ei valitettavasti ole saatavilla.

Luottotiedot tarkistetaan. Vakuutena yhden kuukauden vuokra. Vuokrasopimus on tyypiltään toistaiseksi voimassaoleva (eli ei määräaikaisuuksia).

Asunto vapautuu 1.12.2018.