Matti Väärälä
Torin käyttäjä huhtikuusta 2017
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Haapalehto
Tiilitie 5 a 5
479 €/kk

32 neliöinen yksiö Myllyojalla – kuin karkki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 21 helmikuuta 12:32
Sijainti: Haapalehto, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa Kerros: -
Osoite: Tiilitie 5 a 5 Asumistyyppi: -
Asuinpinta-ala: 32 m² Kunto: -
Huonejärjestys: - Parveke: -
Huoneita: - Asunnossa sauna: -
Lisätiedot
Vuokrataan alun perin omaan käyttöön remontoitu 32 neliöinen yksiö Myllyojalta. Remontissa laitettiin vaaleat pinnat lattiasta kattoon kaikkiin asuintiloihin. Keittiö uusittiin täydellisesti kodinkoneineen, eli uuden jääkaapin lisäksi tiskikone, induktioliesi/kiertoilmauuni/liesituuletin, sekä mikro, ja kaikki nämä kuuluu kalustukseesi. Koko asunnosta tehtiin sisustussuunnitelma, ja keittiöstä tehtiin myös suunnittelijan tekemät kuvat. Keittiössä kiiltävä vaalea laattalattia, sekä päätyseinä myös laatoitettu valkealla laatalla. Keittiössä valaistuksena välitilassa halogeeni, ja katossa led.

Olohuoneessa ja eteisessä Italiasta tilattu korkeakiiltoinen laminaattilattia (sen takia asuntoon ei valitettavasti muuttaa vakituisesti kotieläimiä asumaan). Olohuoneessa myös vaalean harmaa hillitty tehosteseinä, sekä tukeva baaritaso ja neljän hengen tuoliryhmä. Olohuoneen kalustukseen kuuluu myös kuvassa näkyvä peili. Olohuoneen kalustukseen kuuluu myös tyylikäs kirjahylly. Olohuoneessa baaritason päällä erillinen kuvassa näkyvä valo, jota voi säätää himmentimellä. Kaikki nämä tulevat siis käyttöösi.

Alkoven pitkälle seinälle on asennettu lack-hyllyjen alle himmentimellä säädettävä halogeenivalaistus (tunnelma).

Eteisessä runsaasti peilejä, sekä tilaustyönä tehdyt peililiukuovet (lattiasta kattoon). Eteisessä myös hyvin säilytystilaa. Led-valaisin katossa. Eteisestä pääsy erilliseen vaatekomeroon, jossa reilusti Sovellan tasoja, sekä lisäksi mm. kaksi erillistä vaaterekkiä. Ja edelleen nämäkin kaikki käytössäsi. Ja huomaa: Kun valaisimet on asennettu kaikkiin tiloihin valmiiksi, ei sinun tarvitse tilata erikseen sähkömiestä asentamaan valaisimia.

Tilava pesuhuone, jossa tilaa mm. leveälle pyykkikoneelle. Pesuhuoneessa uudet kalusteet (suihkuseinät, istuin, kaapit, peilivalo), sekä mm.epäsuoraa valoa.

Kohde vuokrataan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vuokralaisen ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta on kuitenkin tammikuussa 2022, ja irtisanomisesta lasketaan vielä kuukauden määräaika asunnon vapautumiseen. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1,5 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.
(Käytännössä siis asunnossa tulee asua 1.3.2021-28.2.2022 välinen aika. Mikäli haluaa muuttaa pois aiemmin, on se mahdollista mutta takuuvuokra jää vuokranantajalle).

Yhtiössä ilmainen Netplazan kiinteistölaajakaista!
Taloyhtiössä maksullinen pesutupa, sekä sauna. Autopaikan hinta 6 e per kk, joka siis edullinen esim keskustan alueen autopaikkojen hintoihin verrattuna. Vesi käytön mukaan, ennakkona peritään 11,77€ per henkilö.
Asunnon vuokraan ei kuulu häkkivarastoa, mutta voit vuokrata lämpimän häkkivaraston erikseen hinnalla 6 e per kk.

Matkaa Myllyojan ostarille 200m (kaupat, apteekit, jne), kaupungin ydinkeskutaan 4.7km, lääkis 2.6km, kaukovainion amk/kauppis 4.1km, yliopisto Linnanmaa 8.1km. Bussipysäkille 100m.

Rauhallinen taloyhtiö - olen myös itse asunut asunnossa. Asuntoa ei ole tehty alunperin sijoituskäyttöön.

En vuokraa yleensä henkilöille joilla on luottotiedoissa merkintää. Jos nyt kuitenkin näin on päässyt käymään, niin aina voidaan keskustella löytyisikö vuokranmaksulle esim joku takaaja (jolla luottotiedot ovat kunnossa). Joka tapauksessa tarkka määrä maksamattomista rästeistä/maksuohjelmasta tulisi nähdä.

Takuuvuokran määrästä voidaan keskustella, ja tarpeen tullen jopa mahdollista käyttää kk-maksullisia takauspalveluita.

Kohde vapaana maaliskuun alusta! Sovi näyttö nopeasti. HUOM: Arvostan, että yhteyttä ottaessa kerrot itsestäsi (Esim.minkälainen asunnon tarve, opiskeletko/oletko töissä, onko luottotiedot kunnossa, löytyykö suosituksia vanhalta vuokraisännältä??)
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: - Vuokra: 479 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: -
Lemmikit: - Vakuus: 719 €
Tupakointi: - Vuokrasopimus: -
Talon tiedot
Uudiskohde: - Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 1973 Energialuokka: -
Kerroksia: - Hissi: -
Talotyyppi: - Yhteiset tilat: -

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin