AURINKOILMA LÄMPÖPANEELI SOLAR LITE RAHTI 5,90e
  • AURINKOILMA LÄMPÖPANEELI SOLAR LITE RAHTI 5,90e
329 €

AURINKOILMA LÄMPÖPANEELI SOLAR LITE RAHTI 5,90e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 11:08
Lisätiedot
Rahti: Alkaen 5,90€ Kotiintoimitus 9,90€
Tilaa verkkokaupasta tai hae paikanpäältä Kalajoelta ja katso realiaikainen saldo WWW.TUONTITUKKU.FI
Katso myös muut vaihtoehdot!
Myös osamaksu tai lasku mahdollisuus. Osamaksulla alk: 15e/kk

AURINKOLÄMPÖPANEELI SOLAR LITE

Super kätevä aurinkoilmakeräin mökeille, varastoihin, vapaa-ajan asuntoihin..

Aurinko lämmittää aurinkokeräimen, joten näin paneliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä käynnistäen näin automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa kuivaa ja lämmintä ilmaa talon sisälle. Näin mökki ei haise ummehtuneelle ja tunkkaiselle talven jälkeen, vaan sinne on hyvä mennä raikkaan ilman ansiosta.

Paneelin musta pinta kerää auringon säteilyä. Paneeliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä, joka käynnistää automaattisesti puhaltimen joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa talon sisälle.

Paneelin voi kiinnittää esim. mökin tai kellarin seinään, josta se pääsee puhaltamaan lämmintä ilmaa sisälle. Se sopii myös käytettäväksi vakituiseen asuintaloon, autotalliin, puutarhavajoihin yms. Paneeli on hyvä sijoittaa pystysuoralle pinnalle, jossa paneeli saa kerättyä parhaiten auringonvaloa kaikkina vuodenaikoina.

Toimii ilman sähköliitäntää, joten lämpöä ja raikasta ilmaa saa asuntoon ilman käyttökustannuksia!

Kompakti koko, mitat: 102x73cm
Tuotto: 550W, 60m3/h
Käyttökohteita mm. asuintalot, kesämökit, varastot, kellarit jne.
Toimii ottamalla ilmaa sisään aurinkopaneelin alaosasta, ja sitten ilman lämpenee kulkemalla useita kertoja erityisen paneelin sisäisen rakennelman läpi. Lämmitetty tai raikas ilma puhalletaan sisätiloihin tuulettimesta, jota ohjaa auringonvalon aikaansaama valosähkö
Pakkaus sisältää lämpöpaneelin, termostaatin, venttiilin, kauluksen paaneeliin, läpivientiputken ja paneelinkiinnikkeet.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja