Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (285)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus | Kartta
Andrew Gross: Sininen vyöhyke
  • Andrew Gross: Sininen vyöhyke
  • Kartta

Andrew Gross: Sininen vyöhyke

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 lokakuuta 12:14
Kultakauppias Benjamin Raabin pidätys tulee yllätyksenä kaikille, mutta ennen muuta hänen läheisilleen. Kun FBI syyttää Raabin liiketoimien edistäneen kolumbialaisen huumekartellin rahanpesua, koko perhe on yhtäkkiä hengenvaarassa.
Suostuminen yhteistyöhön liittovaltion poliisin kanssa tietäisi pahamaineisen Mercadon huumekartellin kostoa, mutta todellisia vaihtoehtoja Benjaminilla ei enää ole. FBI on valmis ottamaan Raabin perheineen todistajansuojeluohjelman piiriin, mutta hänen aikuinen tyttärensä Kate päättää jatkaa entistä elämäänsä pysyvästi erossa omasta perheestään.
Vuotta myöhemmin vaara palaa Raabien elämään: isä katoaa todistajansuojeluohjelman siniselle vyöhykkeelle myös FBI:n tavoittamattomiin. Pahinta pelkäävä Kate päättää selvittää perheensä salaisen olinpaikan vastoin poliisin määräyksiä. Samalla avautuu ovi huumekartellin sisäiseen valtapeliin, jota varjostavat kylmät ja kovat lait.

Sininen vyöhyke on riipaisevan jännittävä trilleri kansainvälisen huumekaupan maailmasta, jossa ihmishenki on halvinta valuuttaa.


Uudenveroinen kovakantinen kirja

WSOY 2008 1.painos

Hinta postikuluineen yhteensä 3 euroa