Aurinkopaneeli 280w sunlink
  • Aurinkopaneeli 280w sunlink
149 €

Aurinkopaneeli 280w sunlink

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 09:16
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/aurinkopaneeli-280w-sunlink-solarpaneeli-erittain-hyva-suorituskyky/6438056254339/

Aurinkosähköpaneeli vapaa-ajan käyttöön. Aurinkokennopaneelissa on erinomainen suorituskyky heikossakin valossa. Solarpaneeli toimii erittäin hyvin niin aamulla, päivällä, illalla kuin pilviselläkin säällä. Sunlink aurinkopaneelin huippukestävät PV-moduulit on testattu vaativissa ympäristöolosuhteissa, joten ne kestävät hyvin erilaiset säänvaihtelut ja olosuhteet. Monikidepaneeli kestää erittäin hyvin raskaitakin lumikuormia aina 5400Pa asti, sekä tuulikuormitusta 2400Pa saakka.

Miksi aurinkopaneeli?

Omakotitalon aurinkopaneelijärjestelmällä tuotat puhdasta sähköä itse ja näin säästät suuria summia sähkölaskuissa.

Aurinkopaneelien tehokas käyttöaika isossa osassa Suomea on maaliskuulta- syyskuulle ja aurinkopaneelit tuottavat ilmaisen sähkön myös pilvisellä säällä. Aurinkopaneelien asennusta ei kannata aikailla yhtään koska mitä aikaisemmin aurinkopaneelit saat käyttöön, sitä aikaisemmin jää suuremmat sähkölaskut pois ja jossain tapauksissa voi käydä jopa niin, ettet tarvitse juurikaan enää ulkopuolista lisäsähköä. Etenkin näinä päivinä sähköhintojen korotus ja siirtomaksut nousevat vuosi vuodelta, jolloin aurinkopaneelijärjestelmän käyttöönotto on aina vain ajankohtaisempi, jotta saadaan sähkökulut kuriin.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja