Autotallin nosto-ovi
  • Autotallin nosto-ovi
  • Autotallin nosto-ovi
  • Kartta
399 €

Autotallin nosto-ovi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 15:33
SMARTIALTA NYT AUTOTALLIN NOSTO-OVET TARJOUSHINTAAN!
- MYÖS MUITA KOKOJA HETI VARASTOSTA!

Uusi Thermox autotallinovimalli, jossa entistä tiiviimpi lamelliprofiili. Tässä ovimallissa myös esiasennettu kiskopaketti, joka tekee asentamisesta helpompaa ja nopeampaa. Nosto-ovessa on yksi oven yläpuolelle tuleva vääntöjousimekanismi.

CE-hyväksytty Thermox nosto-ovi on eristetty suulakepuristetulla uretaanilla. Puolilämpimiin ja kylmiin autotalleihin tarkoitettu autotallin ovi. Oven pintakuviotkin ovat täynnä eristettä, joten ovi ei lommoudu yhtä helposti kuin styrox-eristeiset ovet. Ovissa on kevytkäyttöinen kaksikiskojärjestelmä. Oven sisä- ja ulkopinta ovat iskunkestävää polttomaalattua terästä. Oven alareunassa on alumiinikynnys ja pyöreä kumitiiviste, ja ulkoreunoja kiertää kuminen vedonestotiiviste. Ovitilauksen yhteydessä on mahdollista ostaa myös automaattinen nostinlaitteisto. Ovi sijoitetaan aina aukon sisäpuolelle ja kiinnitetään sisäpuolelta ovenpielen runkoihin. Oven ympärillä on hyvä olla 100 mm runkopuutavaraa.

Erittäin hyvän, kuvallisen suomenkielisen asennusohjeen avulla oven asentaminen onnistuu omatoimirakentajalta helposti, ja ammattimieheltä koko asennus sujuu muutamassa tunnissa.

Oveen saa lisävarusteena lukon, jossa on kahva oven käsikäyttöä varten. Lukkoa ei ole välttämätöntä asentaa, jos oveen asennetaan sähköinen nosto-oven avaaja ja autotallissa on erillinen kulkuovi.

KESKEISET MITAT:
1. Sisämitta lattiasta kattoon min. 2380 mm (voidaan asentaa myös sähköinen nosto-oven avaaja)
2. Sisämitta seinästä seinään min. 2800 mm
3. Oviaukon korkeus max. 2100 mm
4. Oviaukon leveys max. 2450 mm

TEKNISET TIEDOT:
Eriste: Uretaani
Sormisuojattu: Kyllä
Ovipaneelin vahvuus: 38mm
Eu-standardin mukainen: Kyllä
Koko: Vakio koko 2500x2150 (aukon koko 2450x2100)
Lamellin U-arvo: ~1
Oven U-arvo: ~1,4
Värikoodi: RAL9016 valkoinen
Paino/m2: 7,5 kg

Norm. hinta 569,00
Toimituskulut kotipihalle: 35,00 (Nouto Limingan varastolta 0,-)