Benelli Super Black Eagle 3 Camo, 12/89 Haulikko
2 300 €

Benelli Super Black Eagle 3 Camo, 12/89 Haulikko

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 elokuuta 14:48
Lisätiedot
Benelli Super Black Eagle 3 Haulikko 12/89, CAMO MAX 5 tukki. Löytyy myös musta.

Kaliiperi: 12/89
Aseen tyyppi: Haulikko, puoliautomaatti
Toimintatapakoodi: 3 -itselataava kertatuli
Lipaskapasiteetti: 1 + 2
Aseen paino ilman varusteita: 3,2 kg
Patruunapesän pituus: 89 mm
Kokonaispituus: 127 cm
Piipun pituus: 28" / 71 cm
Tukkimateriaali: Synteettinen, Paketissa on mukana hihnalenkit, supistajat: 5 kp, Takuu: 5 vuottaBenelli Super Black Eagle 3-sarjan Comfortech tukkinen haulikko. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 vaihtosupistajaa, joista 3 on täysin sisäpuolisia ja 2 on sisä/ulkopuolisia karhennuksella.

SBE 3 Comfortech soveltuu kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. Aseen lukonkehyksen alempi osa on ERGAL valmisteinen ja ylempi kansiosa, on erikoisterästä ja kiinteästi liitetty piippuun. Lukonkehyksen oikeassa kyljessä on mallinimi SUPER BLACK EAGLE 3.

Piippu on valmistettu Italiassa ja Italialaisesta nikkeli-kromi-molybdeeni-erikoisteräksestä ja sekä piippu että supistajat on kylmäkäsitelty. Piipun ulkopinta on mattasinistetty. Piipun kisko on korotettu metsäkisko. Piipun eujyvä on pieni punainen kuitujyvä. Patruunapesän pituus on 89mm (3 1/2") ja ase soveltuu normaaleille, magnum ja supermagnum-patruunoille. SBE3 mallin lukkorungon päällä on ruuvinreiät, joten tarvikkeena hankittavan Picatinny-kiskon asentaminen on erittäin helppoa. Piipun supistajat ovat kylmäkäsitellyt 7cm/9cm pitkät Crio supistajat.
Mallin uusi Comfortech 3-tukki on Benellin patentoima ja kehitetty vähentämään aseen rekyyliä. Comfortech 3tukki on valmistettu kestävästä lasikuituvahvisteista muovista (Rilsan).

Aseen osto vaatii aina voimassa olevan ostoluvan!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja