Jari
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (196)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Iinatti
Brian Aldiss - Helliconian talvi
  • Brian Aldiss - Helliconian talvi
40 €

Brian Aldiss - Helliconian talvi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 maaliskuuta 19:56
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Helliconian talvi
Brian Aldiss
Kirjayhtymä

Science fictionin kuningassarjaa. Helliconia-trilogian pääteos on mahtava avaruus-saaga.

Brian Aldissin kiitetty, profeetallisiin mittoihin ulottuva Heliconia-sarja on tieteiskirjallisuuden tämän päivän merkittävimpiä saavutuksia. Aiemmista osista on kirjoitettu: "...kunnianhimoisena tehtävänä on luoda kuva kokonaisen planteetan mantereiden ja kansojen suhteista ja vuorovaikutuksesta. Aldiss onnistuu tässä aivan erinomaisesti. Lukijan eteen hahmottuu näky kaoottisesta ja elämää rönsyilevästä maailmasta, jossa rakastetaan, juonitellaan ja soditaan Aldissin kirjan kertojaäänen perusvire on julma, alakuloinen ja lohduton. Ehkä Heliconian allegorinen heijastus on tässä aidoimmillaan. Kerroksellinen myytin kosketus tekevät Heliconian kesästä mieleenpainuvan lukukokemuksen." (Jukka Nyman, Aamulehti)

"... Aldiss osoittaa sekä eepikon että kronikoitsijan kykyä... ihmisen asema? Heliconialaiset eivät ole ihmissyntyisiä vaan ihmistä muistuttava rotu. Maan ihmiset tarkkailevat Heliconian tapahtumia satelliitista, ohjailematta, puuttumatta. Heille planeetan tuomittu historia on kuin jatkuva viihdeohjelma, saippuaooppera syvästä avaruudesta, jumalalle sopivaa katsottavaa." (Matti Rosvall, Helsingin Sanomat)

1. painos, 1989
Sidottu, kuvakansi.

Paperilaatu vähän kellastunut, muuten siisti ja hyväkuntoinen kirja.

Nouto tai pk:t (6e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.

-
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja