Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (321)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus
4 €

Charmian Hussey: Salaisuuksien laakso

Myydään. Ilmoittaja: Vesa Kangas Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 18:33.
Charmian Hussey: Salaisuuksien laakso
  • Charmian Hussey: Salaisuuksien laakso
  • Kartta
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Ylivieska, Ylivieska Keskus
Hinta: 4 €
Stephen Lansbury on lontoolainen orpopoika, joka salaa haaveilee löytävänsä lapsuudenperheensä, sillä hän on kasvanut pienestä pitäen lastenkodissa. Sinne hänet toimitettiin hotellista, jonne hänen salaperäisesti kadonneet vanhempansa olivat hänet jättäneet.

Eräänä päivänä Stephen saa kirjeen hienosta mutta hiukan kummallisesta asianajotoimistosta. Hän on perinyt sukunsa vanhan kartanon Lansbury Hallin, joka sijaitsee Cornwallin niemimaalla luonnonkauniissa laaksossa. Stephen on haljeta onnesta: hänellä on nyt koti mutta onko hänellä perhettä? Stephen lähtee kiireesti tutkimaan asiaa.

"Kun hän lähti innokkaana kohti taloa, hänen mieleensä juolahti mukava ajatus. Joku olisi häntä vastassa. Seura ei olisi pahitteeksi. Stephen oli uskomattoman uuvuksissa. Hän saisi juotavaa, kunnon ruokaa ja ihanan pehmeän vuoteen. Mikä tärkeintä, hän saisi myös vastauksia kysymyksiinsä. Kyllä vain. Se olisikin hienoa! Enää ei ollut pitkä matka. Hän oli miltei perillä ja hyväntuulinen. Talo näytti komealta, ja Stephen oli tyytyväinen. Mutta kun hän kääntyi pihatien mutkasta kohti taloa, se muuttui aavemaisesti. Kaikki ikkunat pimenivät yhtäkkiä, ja kylmä harmaa levisi talon ylle."

Hyväkuntoinen kovakantinen kirja (Takakannessa pieni jälki hintalapun irrotuksesta)

Ostajalle postikulut ( 2 eur)