jani
Torin käyttäjä heinäkuusta 2014
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Jääli | Kartta
Chevrolet astro awd
  • Chevrolet astro awd
  • Chevrolet astro awd
  • Chevrolet astro awd
  • Chevrolet astro awd
  • Kartta

Chevrolet astro awd

Monikäyttöajoneuvo (AF) 4ov 4290cm3 A

Vuosimalli: 1996 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 250 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Automaatti Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 15:41
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: CXJ-72
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

4 veto tila-auto paikat 8lle. Tällä hetkellä taain penkkirivi nostettu pois koirien tieltä. Auto on jokapäiväisessä käytössä. Pikku ruostetta löytyy mutta pahiten nuissa takaovien helmoissa. Miinusta kierosta jarrulevystä, pakoputkesta kun poikki, tyhjä käynnillä kierrokset nousee noin 1500, oireet alko samaan aikaan kuin pakoputki voiko olla jotain yhteyttä en tiedä. Kuskin penkki sähköllä joka toimii muuten muttei taaksepäin. Siinä ne tärkeimmät, auto katsastettu kesä-heinäkuussa. Kesärenkaat mustilla aluvanteilla. Yhteydenotot mielellään viestitse, olen yleensä nukkumassa kun normaali ihmiset on hereillä niin vastailen takasin.
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 17.07.1996 Korimalli: Monikäyttö
Katsastettu: 11.08.2017 Väri: Valkoinen
Vetotapa: Neliveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 4 290 cm³ Henkilömäärä: 8
Teho: 149 kW / 202 hv Pituus: 4 950 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 970 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 2 230 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista