KAUPPA
Matkailuautovuokraamo.com

Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

HTO Markkinointi Oy, Jukolantie 16
90410 Oulu | Kartta
Ajoneuvot ja koneet, Matkailuautot ja asuntovaunut
http://www.matkailuautovuokraamo.com

Concorde Luksusauto, harvoin tarjolla
2 100 €/vko

Concorde Luksusauto, harvoin tarjolla

Ajoneuvotyyppi: - Ilmoitus jätetty: 11 tammikuuta 19:38
Vuosimalli: - Ilmoitustyyppi: Vuokrataan
Mittarilukema: -
Vaihteisto: Ajoneuvovero: -
Polttoaine: - Polttoainekulut: -
Rekisterinumero: - Toimituskulut: -
Lisätiedot
Ylellinen Concorde charisma matkailuauto. Concorde on todellinen matkailuautojen kuningas ja näitä ei takuulla tule vastaan joka kylällä.

Nauti matkastasi huoletta! Tämä on liikkuva luksuskoti täydellisellä varustuksella. Tästä auto lomamatkalle, promootioihin, tuote-esittelyihin yms. Auto mahdollista tarvittaessa teipata myös yrityksen/tuotteen mainoksilla.

Auto on rekisteröity 5 henkilölle, makuupaikat 4 henkilölle (erillisvuoteet perällä ja laskettava pärisänky etuosassa), vaatii c-kortin sekä ajokokemusta isommasta autosta.

Hinta alkaen 350e/vrk (minimi 4vrk) tai 2100e/vko. Lopullinen hinta määräytyy ajettavien kilometrien mukaan. Varaus- ja panttimaksu 1000e. Hinta sisältää täyskaskovakuutuksen (omavastuu 1000e), käyttöönotto-opastus, 24h puhelintuki matkalla. Vuokraajan luottotiedot tarkistetaan.

HUOM! Autoa vuokrataan valikoidusti

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä meille alustava tiedustelu nettisivuiltamme. Mikäli haluat tulla katsomaan autoa paikanpäälle Oulussa, niin soita ja sovi tapaaminen.

katso myös muut ajoneuvomme www.matkailuautovuokraamo.com. Täältä löydät ajantasaisen varaustilanteen kaikista ajoneuvoistamme.