Endoskooppi 1,5 Metriä Puhelimeen (Tähystyskamera)
18 €

Endoskooppi 1,5 Metriä Puhelimeen (Tähystyskamera)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 toukokuuta 17:44
Vesitiivis joustava tutkimuskamera vaikeiden kohteiden tähystämiseen Android-puhelimille. Mukana tulee adapteri, jolla kameran saa liitettyä myös kannettavan tai tietokoneen USB-paikkaan. Kamerassa led-valot, jotka valaisevat tutkittavaa kohdetta. Valotehoa voi säätää. Kameralla voi ottaa kuvia kohteesta. Kohtalainen kuvanlaatu.Tarkistathan ennen ostopäätöstä, että puhelimesi tukee endoskooppia. Puhelimessa oltava OTG-tuki.Ominaisuudet:

Android-yhteensopiva

Kameran paksuus 7 mm

6 kirkasta led-valoa (Säädettävä valon kirkkaus)

USB 2.0 liitäntä adapterilla

Resoluutio: 640*480(VGA), 30 ftps

130 000 pikselin CMOS tietokoneella, 30 000 puhelimella

Vesitiivis: IP67

Lämpötila: -20 ~ 100℃

Kaapelin pituus 1,5 metriäMukana toimitetaan: peiliosa ja puhdistusliina. Netistä löytyy hyviä ohjelmistoja mm. Camera.fi . Asentaminen vaatii hieman tietoteknistä osaamista.Toimii ainakin seuraavissa puhelimissa: Sony Xperia Z1 (Camera.fi ohjelmalla), Samsung Galaxy Xcover 3, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy J5

Toimii ainakin: PC:llä Windows 10

Ei toimi: Samsung Xcover 2, Samsung S5 Neo, Huawei Honor 7

Tämä tuote tilattavissa toimituskuluitta helposti ja nopeasti verkkokaupastamme osoitteesta:
https://www.mmyynti.com/tuote/endoskooppi-15-metria-puhelimeen-tahystyskamera/

Koko verkkokaupan valikoima:
www.mmyynti.com

LUOTETTAVA JA PALVELEVA

mMyynti Oy on Suomessa toimiva verkkokauppa. Myymme ainoastaan varastossa olevia tuotteita ja panostamme asiakkaiden palveluun. Olemme toimittaneet tuotteita tuhansille asiakkaille!

MONIPUOLISET MAKSUTAVAT

Meillä voit maksaa turvallisesti kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Meillä on käytössä verkkopankkimaksu, pankki- ja luottokorttimaksu, MobilePay sekä maksu ennakkoon laskulla.

ILMAINEN TOIMITUS

Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaiset toimitukset Postin kautta. Postitamme toimitukset joka arkipäivä klo 14:00. Postin toimitusaika on yleensä 1 tai 2 arkipäivää postituksesta. Meillä ei ole noutopistettä.