Noora Hummastenniemi
Torin käyttäjä syyskuusta 2017
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Iinatti

Etsitään koiraa

Tyyppi: Koirat, Ostetaan
Olen 19-vuotias nuori nainen ja hakusalla olisi narttukoira. Iällä ei ole suurta merkitystä.
Asun kerrostalossa, mutta käyn usein ulkona lenkkeilemässä erilaisilla poluilla ja metsäreiteillä. Minulla on myös mahdollisuus käyttää koiraa vanhempien metsässä ja koirapuistoissa juoksemassa ja leikkimässä.

Koiran toivoisin olevan tottunut muihin eläimiin, sillä omistan ennestään kissan. Vanhemmillani ja useilla ystävilläni on koira, joten viettäisi aikaa myös niiden kanssa. Autossa olemiseen olisi suotavaa olla tottunut jotta voi käydä myös kauempana sijaitsevissa paikoissa leikkimässä.
Myös perusasiat tulisi olla hallussa (mikäli ei enää pentu). Pidettäisiin vapaana mm. edellä mainitussa metsässä joten karkailualttius ei suotavaa, vaan käskystä luokse tai pysyttelee muuten lähellä. Sisäsiisti, ei remmirähjäystä tai eroahdistusta. Omaan elämääni sopisi parhaiten valkkari, australianpaimenkoira, bordercollie, sakemanni tmv. Ei tarvitse olla puhdasrotuinen.

Minä tarjoan koiralle aktiivisen ja rakastavan kodin loppuelämäksi. Virikkeitä, ulkonaoloa ja ehkä yhteisiä harrastuksia.

Kerron mielelläni enemmän itsestäni viestillä. Ota siis rohkeasti yhteyttä jos tuntuu että sinulla olisi kuvauksia vastaava koira ja kerro hänestä enemmän!

Koiran otto on mahdollista ensi kuun alusta lähtien, sillä kuun loppuun asti muuttohommat käynnissä!