Hallilämmitin diesel 60-80m2, ei savuta jne
  • Hallilämmitin diesel 60-80m2, ei savuta jne
  • Kartta
1 390 €

Hallilämmitin diesel 60-80m2, ei savuta jne

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 joulukuuta 10:05
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/infrapunalammitin-diesel-aneto-wan-095-ei-lammita-liian-kuumaksi-eika-savuta/6438014140636/

INFRAPUNALÄMMITIN DIESEL/VALOPETROOLI WELTWM ANETO WAN-095Huipputehokas infrapunalämmitin, joka lämmittää huoneet ja hallit nopeasti ja turvallisesti. Infrapunalämmitin toimii diesel- ja polttoöljyllä sekä valopetroolilla, joiden avulla infrapunalämmitin tuottaa miellyttävän tasaista lämpöä nopeasti lämmitettävään tilaan. Infrapunalämmitin sopii kaikkiin tiloihin missä lämmityslaitteelta vaaditaan taloudellista, turvallista ja vähäpäästöistä lämmitystehoa! Diesel-lämmitin lämmittää 10,5kW/h teholla 60-80m2.

Lämmittimen tuottama lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa, eikä se päästä ilmaan käryä eikä näkyvää savua. Siksi infrapunalämmitin onkin täydellinen valinta esimerkiksi autotallien, isojen telttojen, terassien ja teollisuushallien lämmitykseen. Lämmitin sopii myös erinomaisesti rakennuslämmittimeksi remonttikohteisiin, sekä kesämökille tilapäislämmitykseen.

Aneto polttoainelämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää kiinteän, lämpöenergiaa varastoivan materiaalin, joka puolestaan varastoi ja luovuttaa lämmön sitä ympäröivään tilaan. Infrapunalämmitin ei tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän rakennuksen tai huoneen ilmanvaihto on toteutettu säänösten mukaan (esim. autotallit, terassit, teltat yms.). Asuintiloja lämmitettäessä poistohormi pitää viedä ulos.

Infrapunalämmittimen turvajärjestelmä on erittäin kattava. Siitä löytyy seuraavat ominaisuudet:

Lämmittimen kaatuessa tai saadessa voimakkaan tärähdyksen, lämmittimen sammuttava liiketunnistin aktivoituu ja laite sammuu
Polttoainelämmittimessä on ylikuumenemissuoja joka sammuttaa laitteen, mikäli anturin lämpötila ylittää +105°C
Kaksiosainen polttoainetason tarkkailu, jossa merkkiääni ilmoittaa tankkauksen tarpeesta
Ajastinkello, joka mahdollistaa että lämmitin sammuu haluttuun aikaan
LUE LISÄÄ---