Anne Arffman
Pohjois-Pohjanmaa
Raahe, Ollinsaari-Mestauskallio
50 €

Hermanni -koira

Myydään. Ilmoittaja: Anne Arffman. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 19:35.
Hermanni -koira
  • Hermanni -koira
  • Kartta
Osasto: Koirat
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Raahe, Ollinsaari-Mestauskallio
Hinta: 50 €
Olisiko sinulla tai tuttavallasi tarjota Hermannille hyvä koti? Hermanni, tuttavallisemmin Hepu, on 7 vuotias ikinuori, leikattu uros. Hepussa on venäjänvinttikoiraa ja belgianpaimenkoiraa, isän rodusta ei tietoa. Hepu on isokokoinen ja monesti leikillisesti vasikaksi kutsuttu. Säkä on vähän päälle 70cm. Painoa viimeisimmän tiedon mukaan 65kg.
Hepu tarvitsisi sellaisen kodin, jossa pääsisi aktiivisesti liikkumaan ja touhuamaan isännän tai emäntänsä kanssa. Eli sohvaperunalle emme Hepua luovuta. Unelmapaikka olisi maalla, jossa pääsisi välillä kunnolla juoksemaan, koska Hepu rakastaa juoksemista (vinttikoiran ominaisuus) ja maastossa kulkemista. Hepu rakastaa myös älliä vaativista harrasteista (belgianpaimenkoiran ominaisuus) ja älliähän muuten löytyy vaikka muille hurtille jakaa. Ainakin silloin, kun motivaattorina on ruoka.
Hepusta ei häkkikoiraksi ole, eikä remmin päähän tolopan nokkaan. Siinä hajoaa joko häkki, toloppa tai isäntä tai itte elukka. Vain sisäkoiraksi, koska Hepu on vahvasti isäntäväen seurassa viihtyvä tapaus. On elänyt kissan kanssa saman katon alla ja tulee muitten koirien kanssa pääsääntösesti hyvin toimeen.
Lisätietoja saa kysymällä. Ja valmistaudu vastaavasti pienimuotoiseen kyselyyn myös.

Yhteydenotot: apistemaa@gmail.com tai puhelimitse mihin aikaan tahansa 0456310018/Anne, 0409346651/Aki