KAUPPA
Rukan Huvila & Huolto Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Nissinvaarantie 22 A
93800 Kuusamo
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://www.rhh.fi

-

Hyvätuuli-huvila Rukalla, 14 hlö

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 5 joulukuuta 22:40
Kunto: Erinomainen
Osoite: Rytilammentie 21 Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 240 m²
Lisätiedot
Täydellinen 14 hengen huvila Rukalla moneen menoon!

Hyvätuuli on ylellinen, hyvän mielen lomahuvila ulkoporealtaalla. Reilut neliöt majoittaa mukavasti jopa 14 henkilöä.
Alakerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista jokainen on varusteltu omalla kylpyhuoneella ja reiluilla säilytystiloilla. Yläkerran isoimmassa makuuhuoneessa on oma wc ja talon toisessa yläkerrassa on kaksi hieman matalampaa huonetta, joissa on yhteensä kuudelle vuoteet. Makuuhuoneet ovat sijoitettu huvilan toiseen päähän ja yläkertoihin, joten olohuoneen ja takkahuoneen äänet eivät häiritse niitä, ketkä kaipaavat omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Huvilalla on vaativampaankin makuun varusteltu keittiö, josta löytyy mm. täyskorkea jääkaappi, Moccamaster-tuplakeitin ja laadukkaat kotimaiset Pentikin astiastot, jotka tekevät lomallakin ruuanlaitosta mukavaa ja vaivatonta! Keittiö-ruokailutila ja olohuone ovat samassa avarassa tilassa, mutta olohuoneeseen laskeudutaan muutama porras alaspäin ruokailutilasta.
Isoista olohuoneen ikkunoista avautuu maisema kauniiseen luonnontilaiseen metsään ja takaterassille. Täällä lomaillessa saat nauttia omasta rauhasta luonnon keskellä. Ympärillä olevia muita mökkejä tai huoneistoja ei tänne näy. Olohuoneessa viettää aikaa isompikin seurue mukavasti ja SmartTV tai rauhallinen takkatulen loimu varmistaa viihtyvyyden. Olohuoneesta pääsee kulkemaan takkahuoneeseen, jossa sijaitsee talon toinen tulisija ja toinen 58 SmartTv. Huvilalla on myös karaokelaitteet. Takkahuoneen varustukseen kuuluu myös kätevästi oma jääkaappi-pakastin. Takkahuoneen ja olohuoneen voi erottaa toisistaan liukuovella.

Saunatiloihin pääsee kulkemaan joko takkahuoneesta tai pääeteisestä. Huvilalla on Heti valmis- sähkösauna ja kaksi suihkua saunatiloissa. Saunatiloista on myös oma uloskäynti vilvoitteluterassille. Poreallas sijaitsee takaterassilla, olohuoneen edessä ja kulku sinne tapahtuu takkahuoneen kautta. Poreallas on vapaassa käytössä koko lomanne ajan.
Pihassa on kolmen auton katos ja sähköautonlatauspiste sekä autonlämmityspistokkeet. Auton lataus sisältyy huvilan vuokraan. Autokatoksessa on myös kaksi lämmintä 6m2 varastoa, jossa voi säilyttää omia urheiluvälineitä, kuten suksia ja pyöriä. Lämmintä säilytystilaa löytyy lisää päärakennuksen varastotilasta, jonne voi ripustaa vaikka kelkkailuvarusteet katon orsille kuivumaan.

Huvilan etuterassilla on upea tulipata, jonka ääressä voi tunnelmoida ja paistaa vaikka makkaraa nuotiolla.

Hyvätuuli tuo lomanviettoon luksusta, ylellisyyttä ja helppoutta. Huvila soveltuu perheiden ja pariskuntien lomanviettoon, aikuisten juhlapaikaksi tai edustuskäyttöön.

Ulkoporeallas asennettu ja keittiön varustus uusittu 2022. Huvila on kokonaisuudessaan uudenveroinen.

Lemmikit ovat tervetulleita tietyin ehdoin.
Rukankylään on matkaa n.2km ja lähimmälle huoltoasemalle ja ruokakauppaan n.2,5km. Lähin hiihtolatu Rukan Kivilammen latu ja kelkkareitti Rukan ympärysreitti.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla