Ilmanvaihtokone Airsec 700H EH EC RHR
  • Ilmanvaihtokone Airsec 700H EH EC RHR
2 400 €

Ilmanvaihtokone Airsec 700H EH EC RHR

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 20 lokakuuta 11:42
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Airsec 700 H EH EC RHR on varustettu pyörivällä LTO-kennolla, laadukkailla saksalaisvalmisteisilla puhaltimilla ja tehokkaalla esilämmityspatterilla. Tämä IV-kone on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointisysteemeihin, joissa tarvitaan taloudellista ja säädeltävää ilmanvaihtoa.

Ilmainen toimitus. Toimitusaika vain 1-3 työpäivää.

Kuvaus
Airsec 700 H EH EC RHR on varustettu etuvastuksella, EC-moottorilla ja pyörivällä LTO-kennolla. Se on tarkoitettu tulo- ja poistoilman vaihtoon ja ilmansuodatukseen. Poistoilma kulkee lämmönvaihtimen läpi ja lämmittää tuloilmaa. Tämä IV-kone on suunniteltu ilmanvaihto- ja ilmastointisysteemeihin, joissa tarvitaan taloudellista ja säädeltävää ilmanvaihtoa. EC-moottorit vähentävät energiantarvetta 1,5-3 kertaisesti ja varmistavat korkean tehokkuuden ja alhaisen melutason samanaikaisesti. IV-kone on yhteensopiva 250 mm:n pyöreiden ilmanvaihtokanavien kanssa.

Kotelointi
Kotelo koostuu rungosta ja 3-kerroksisista 20 mm paksuista alusinkkipaneeleista, jotka on täytetty mineraalivillalla. Tarvittava huoltotila on minimoitu poistettavien sivupaneelien avulla.

Suodattimet
Yksikössä on G4-suodatin sekä tuloilmalle että poistoilmalle.

Puhaltimet
Taaksepäin väännetyillä siivillä varustettua siipipyörää pyörittää ulkoisella roottorilla varustettu EC-suoravirtamoottori. EC-moottorit mahdollistavat parhaan energiansäästön (tehokkuus jopa 90 %) ja säätömahdollisuuden koko puhaltimen nopeusalueella.

Lämmön talteenotto
IV-kone on varustettu pyörivällä alumiinikennolla, jonka tehokkuus yltää jopa 85 %:iin. Pyöreä kenno pyörii tulo- ja poistoilmakammioiden välissä. Poistuva lämmin ilma kulkee kennon kanavia myöten ulos lämmittäen kennoa. Kennon pyöriessä kanavat tulevat toiseen kammioon, jolloin toiseen suuntaan kulkeva kylmempi ilma pääsee kulkemaan lämmenneiden kanavien läpi lämmeten samalla.

Pyörivässä kennossa kosteus palautuu suureksi osaksi lämpimältä puolelta kylmälle puolelle. Osa kosteudesta kondensoituu kennon kanaviin ja palautuu ilmavirran suunnan vaihtuessa. Pyörivässä kennossa on alhainen jäätymisriski.

Lämmitin
Jos tuloilma ei saavuta lämmönvaihtimen jälkeen sille asetettua arvoa, etulämmitysvastus kytkeytyy automaattisesti päälle. Lämmitysjärjestelmässä on suojaustoiminto, joka varmistaa turvallisen ja luotettavan toiminnan.

Ohjaus ja automaatio
Kone on varustettu sisäänrakennetulla automaatiosysteemillä. Systeemiä ohjataan monikäyttöisellä ohjauspaneelilla, jossa on graafinen näyttö. Ohjauspaneelissa on vakiona 10 m:n johto.

Automaatiotoiminnot
-yksikön käynnistys ja sammutus toimii säädettyjen parametrien mukaan
-halutun tuloilmalämpötilan säätö ohjauspaneelilla
-päivä- ja viikkokellosäätö
-ilmapeltien säätö
-suodattimen tukkeutumisen seuraaminen paine-erosäätimen avulla
-sähkövastuksen ylikuumenemissuoja kahden termostaatin avulla
-RS485 käyttöliittymä

Kiinnitys
Ilmanvaihtokone voidaan kiinnittää kattoon tai seinään. Koneen voi sijoittaa mihin tahansa tilaan. Asennettaessa tulee jättää riittävästi tilaa koneen huoltoa ja suodattimen vaihtoa varten.

Tekniset tiedot:

Vaiheet: 1
Jännite: 230 V
Taajuus: 50 Hz
Puhaltimien maksimiteho: 2 kpl 105 W
Puhaltimien virta: 2 kpl 0,5 A
Etulämmitysvastuksen teho: 3300 W
Etulämmitysvastuksen virta: 15 A
Yksikön kokonaisteho: 3710 W
Yksikön kokonaisvirta: 17,3 A
Tuloilma: 194,6 l/s
Poistoilma: 194,6 l/s
Ilmavirta: 700 m³/h
Kierroksia minuutissa: 2600 min -1
Melutaso 3 metrin etäisyydellä: 52 dBA
Vaipan materiaali: alusinkki
Käsiteltävän ilman suurin sallittu lämpötila: -25 +60 C
Eristys: 20 mm, mineraalivilla
Paino: 128 kg
Jälkilämmityspatterien lukumäärä: 1
Poistoilmasuodatin G4
Tuloilmasuodatin: G4
Lämmönvaihtimen tyyppi: pyörivä
Lämmönvaihtimen materiaali: alumiini
Kanavaliitäntä: 250 mm
Tyyppi: pyöriväkennoisella lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone
Lämmöntalteenotto: kyllä

Mitat
Pituus: 1329 mm
Leveys: 746 mm
Korkeus: 702 mm