elma
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (822)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Haapalehto
Isto Ruoppila : Tehokas opiskelu : opas yliopistoi
  • Isto Ruoppila : Tehokas opiskelu : opas yliopistoi
6 €

Isto Ruoppila : Tehokas opiskelu : opas yliopistoi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 joulukuuta 12:55
Kunto: Hyvä
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Isto Ruoppila - Tehokas opiskelu : opas yliopistoissa ja korkeakouluissa lukujaan aloitteleville
Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Gummerus 1962
Sivumäärä 129
Sarja: Kasvatustieteiden tutkimuskeskuksen julkaisuja 3
Isto Ruoppilan perustavaa laatua oleva teos on hyödyllinen apuneuvo akateemiselle opiskelijalle: se ohjaa häntä oikeisiin, opiskelua tehostaviin ja keventäviin työtottumuksiin. Keskeisinä neuvonnassa ovat yleiset seikat, akateemisen opetuksen päätavoitteet. Kirja osoittaa parhaat tavat painaa tietoja mieleen, se selvittelee, miten opiskelija voi hankkia lisätietoa jostakin kysymyksestä, sekä opettaa tärkeää opiskelun edellytystä: kysyvää ja kriittistä suhtautumistapaa. Mielenkiintoa herättää erityisesti opiskelun aloittaminen ja tutkimusselosteen eri vaiheiden saama huomio. Suoranaisten ohjeiden ohella kirjassa on harjoituksia, joiden avulla opiskelija voi tarkistaa työtottumuksiaan.
Tehokas opiskelu pyrkii vähentämään opiskelunsa keskeyttävien määrää ja lisäämään menestyvien opiskelijoiden työtehoa. Tieteellispohjaisena kirjalla on tähän kaikki edellytykset: esityksen perustana ovat oppimisen ja työn psykologiset lainalaisuudet sekä kokeelliset tutkimukset, joita on suoritettu opiskelutavoista ja tottumuksista.
(takakansiteksti)

Postitus 4e