Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (287)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus | Kartta
Jack-Alain Leger: Kardinaali
  • Jack-Alain Leger: Kardinaali
  • Kartta

Jack-Alain Leger: Kardinaali

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 joulukuuta 14:15
Kardinaali on tekijänsä läpimurtoteos kansainvälisillä kirjamarkkinoilla. Se on yllättävä jännitysromaani kehyksenä huippusalainen maailma: Vatikaani ja sen vallanpitäjät. Päähenkilönä salaperäinen kardinaali josta ei tiedetä kumpi on totuus pyhimys vai playboy?
John Flaherty on Vatikaanin arvostettu kardinaali, finanssinero, paavin läheinen ystävä. Kenenkään mieleen ei juolahtaisi että hän viettää kaksoiselämää. Ei ennen kuin reportteri Mike Wyatt ryhtyy tutkimaan parhaan ystävänsä Cesare Tozzin raakaa murhaa. Mike epäilee mafiaa ja vannoo kostavansa. Mutta mikä on motiivi? Kenestä Cesare on tiennyt liikaa? Jäljet johtavat kardinaaliin.
Siinähän ei ole mitään järkeä. Kardinaali on maineeltaan moitteeton, mies joka on saavuttanut korkea-asteisten kollegojensa täydellisen luottamuksen. Mutta vähän vähältä upean purppuraviitan alta paljastuu ihminen, yhtä raadollinen kuin muuta kuolevaiset. Selkiintyy kuva miehestä, joka loistavalla älyllään, viehätysvoimallaan ja komealla ulkomuodollaan on luonut hämmästyttävän uran, jättänyt taakseen pikkurikollisen menneisyytensä New Yorkin slummeissa ja kohonnut kansainvälisten vallanpitäjien joukkoon.
Paljastuu myös kirkonmiehen toinen minä: suuren tyylin seikkailija, synnynnäinen peluri, jolle vain paras on kyllin hyvää kalleimmat autot, ylellisimmät hotellit, kauneimmat naiset. Vastakkain ovat siis nuori, sähäkkä reportteri ja mahtimies, jolla on suhteet maailman silmäätekeviin.

Hyväkuntoinen kovakantinen kirja

Hinta postikuluineen yhteensä 3 euroa