Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (280)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus | Kartta
Jeffrey Deaver: Arkullatanssija
  • Jeffrey Deaver: Arkullatanssija
  • Kartta

Jeffrey Deaver: Arkullatanssija

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 lokakuuta 12:08
Sinä iltana kuin laittomilla asekaupoilla rikastunut liikemies Phillip Hansen päättää hankkiutua eroon raskauttavista todisteista, paikalle osuu kolme silminnäkijää. Pian tapauksen jälkeen Ed Carney, yksi heistä, räjähtää pienkoneineen ilmassa.
Hansenin kanssa ei ole leikkimistä, mies näyttää pestanneen palkkamurhaajan tekemään silminnäkijöistä selvää. Mutta taitavia ovat myös rikostutkijat. Lincoln Rhyme, raajoistaan halvaantunut, äksy konkari ja nuori passipoliisi Amelia Sachc ovat parivaljakko, jota pahamaineisen Arkullatanssijankin on syytä kunnioittaa.
Kun Arkullatanssija on palkattu tappamaan, hän lopettaa vasta kun uhri on kuollut. Kokemuksesta Rhyme tietää, että kukaan ei pääsisi Tanssijaa piiloon, ainut keino olisi pysäyttää hänet. Ehtisikö poliisi pelastaa seuraavan uhrin?
Kutkuttavan älykäs takaa-ajo johtaa arvaamattomiin käänteisiin, ja vastahakoisesti Rhymen on nostettava hattua Tanssijan nerokkuudelle. Mies on kuin kymmenen ihmistä muuttaa hetkessä henkilöllisyyttään, järjestää taidokkaita harhautuksia ja siivoaa jälkensä perusteellisesti.

Uudenveroinen (paksu) kovakantinen kirja

Hinta postikuluineen(Smartpos) yhteensä 7 euroa

HUOM ! Samoilla postikuluilla tulee useampia kirjoja samoilla kuluilla