Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (305)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus
1 €

John Grishm: Sateentekijä

Myydään. Ilmoittaja: Vesa Kangas Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 07:33.
John Grishm: Sateentekijä
  • John Grishm: Sateentekijä
  • Kartta
Osasto: Kaunokirjallisuus
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Ylivieska, Ylivieska Keskus
Hinta: 1 €
Haaveissaan Ruby Baylor näkee itsensä nuorena tähtiasianajajana ammattikielellä sateentekijänä, jonka kosketuksesta syntyy kultaa ja kunniaa. Valitettavasti todellisuus on aivan toisenlainen; Ruby on rahaton ja työtön oikeustieteen opiskelija.
Lakiopintojensa loppusuoralla Ruby törmää juttuun, joka olisi kova haaste kenelle tahansa huippujuristillekin. Ruby ei edes ole valmis, eikä hänellä ole vielä oikeutta toimia asianajajan ammatissa. Ja tällaisessa tilanteessa hän on joutumassa vastakkain puolustusasianajajan kanssa.

Ruby Baylor valmistuu oikeustieteellisestä kuukauden kuluttua, ja pian sen jälkeen häämöttää häpeä, mikäli hän ei pysty taloudellisten huoliensa paineessa läpäisemään oikeusasianajajan tutkintoa.
Opintojensa viimeisellä jaksolla Ruby suorittaa kurssin, jonka aikana hän tapaa vanhuksia ja antaa ilmasta oikeusapua sitä tarvitseville. Tällaisessa vanhusten kerhon järjestämässä tilaisuudessa Dot ja Buddy Black tulevat Rubyn puheille.
Heidän poikansa on kuolemaisillaan leukemiaan ja tarvitsisi pikaisesti luuytimensiirron ellei kaikki ole jo liian myöhäistä. Vaikka pojalla on voimassa oleva sairausvakuutus, vakuutusyhtiö kieltäytyy maksamasta hoitokuluja. Epätoivoiset vanhemmat tarttuvat viimeiseen oljenkorteen ja pyytävät Rubya auttamaan heitä, koska heillä ei ole varaa palkata asianajajaa.
Kun Ruby on tutkinut Blackeilta saamaansa paksua vakuutuspaperinippua, hän haistaa verta. Vähitellen Rubylle valkenee, että hän on ehkä törmännyt juttuun, joka kuuluu suurimpiin vakuutusvilppeihin ja samalla tärkeimpiin ja rahakkaimpiin tapauksiin siviilioikeudenkäynnin historiassa.

Hyväkuntoinen kovakantinen kirja

Ostajalle postikulut ( 2 eur)