KYLPYTYNNYRI KAMINALLA 30KW, Kotiintoimitus 80e
  • KYLPYTYNNYRI KAMINALLA 30KW, Kotiintoimitus 80e
  • Kartta
1 590 €

KYLPYTYNNYRI KAMINALLA 30KW, Kotiintoimitus 80e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 07:56
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/kylpytynnyri-karhu-kaminalla-30kw-granii-heti-kylpyvalmis-paketti-uutuus/PLS1021U/

KYLPYTYNNYRI KARHU KAMINALLA 30KW - Heti käyttöön valmis kylpytynnyrisetti! Harmaa graniitti väritys tuo lisäilmettä!- Supersuosittu! Kotimainen kylpytynnyripaketti, joka on nyt valmiiksi kasattu ja käsitelty!

Suomen suosituin kylpytynnyri -paketti nyt tehokkaalla 30kW ulkoisella merialumiinikaminalla ja tyylikkäällä graniitin värisellä sisäosalla.

Kylpytynnyrisetissä on valmiiksi käsitellyt puupinnat ja runko kasattu lämpöeristetyillä istuinosilla! Kylpypalju on heti valmis käyttöön. Lisää vain vesiletkut erittäin tehokkaaseen kaminaan ja nauti mukavista kylpyhetkistä!

Erittäin helppohoitoinen kylpytynnyri / -palju ympärivuotiseen käyttöön! Kamiinan teho riittää hyvin myös koville talvipakkasille.

PW-Spa -kylpytynnyrillä voit jatkaa kesän kylpykautta mielesi mukaan. Tehokas ulkokamiina lämmittää veden vaikka keskitalvella. Viileä ilma ja lämmin kylpy on monien mielestä virkistävä elämys. Tämä kotimainen puuverhoiltu kylpytynnyri on mainio lisä puutarhasi tai kesämökkisi varustukseen ja tuo uutta elämisen laatua.

Kylpypalju on rotaatiovalettu elintarvikekelpoisesta muovista, ja se on erittäin miellyttävä käyttää. Vesi ja lika eivät pääse imeytymään kylpypaljuun, jolloin se on helposti puhdistettavissa käytön jälkeen.

Karhu -kylpytynnyrit on valmistettu vahvasta PE-muovista, jossa on saumaton rakenne ja joka ei väänny eikä haperru. Sisäosa on helppo pitää puhtaana ja saumaton rakenne takaa pitkän käyttöiän kovassakin käytössä ja suurissa lämmönvaihteluissa.

Huom! Kylpytynnyripaketti sisältää nyt myös lumikuorman kestävän kannen.