Kaasugrilli bighorn denver 3
  • Kaasugrilli bighorn denver 3
  • Kaasugrilli bighorn denver 3
179 €

Kaasugrilli bighorn denver 3

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 10:56
Lisätiedot
BigHorn Denver kaasugrilli erinomaisella hinta-laatusuhteella! Tämä grilli sopii jokaiseen kotiin, mökille, kesäterasseille ja parvekkeille! Kaasugrilli tarjoaa tasaisesti kypsentävän grillausalan, sekä vahvan tehon paksummillekin pihveille ja suuremmille ruokamäärille. Lisäksi kaasugrilli on kesäkeittiön parhaita varusteita, sillä se on heti käyttövalmis, monipuolinen, helposti säädettävä ja tasaisesti kypsentävä.

Tyylikkäästi muotoiltu ja viimeistelty pihagrilli on helppo ottaa käyttöön, ja sen ääressä saa aloittelevakin grillimestari taiottua maittavat grilliherkut isommallekin väelle illanistujaisiin ja puutarhajuhliin. Grillin kannessa on selkeästi luettava lämpömittari, josta voit nopeasti tarkistaa grillin sisälämpötilan. Grillin alaosassa on kaksiovinen kaappitila, jonne saa näppärästi talteen grillaustarvikkeet, kun niille ei ole käyttöä.

Tässä laadukkaassa grillissä on sisäpuolella valurautaparila sekä kaksi ritilää. Paistoalaa on yhteensä 63,5x40,6cm, joten grillissä saa kerralla valmistettua niin kasvikset kuin lihat ja makkaratkin. Kupu on valmistettu kaksinkertaisesta pellistä, mikä minimoi lämmön pääsyä ulospäin ja nopeuttaa ruoan kypsymistä. RST-polttimet viimeistelevät grillin yleisilmeen.

Grillattavan lihan, kalan ja kasvisten lisäksi saat grillissä paistettua myös rapeat ravintolatasoiset pizzat, kun lisäät grillin sisälle pitsauunin (katso yhteensopivat tuotteet). Pizzauunin sisällä on pitsakivi, jonka ansiosta pitsapohjasta tulee aidon rapea, ja täytteetkin kypsyvät tasaisesti.

Kaasugrilli on ruuanlaittajan oiva apuväline ja nestekaasu sopii ruuanlaittoon erittäin hyvin. Se on fossiilisista polttoaineista ympäristöystävällisin ja sen palamisesta syntyy lähinnä vain hiilidioksidia ja vettä, eikä se anna sivumakua ruokiin. Oikein käytettynä nestekaasu on myös turvallista.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Lämpömittarilla
Tuplapelti ja lämpömittari kuvussa
RST-polttimet
Kaappi kahdella ovella
Kolme poltinta, yhteisteho
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja