Jasmin
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Pyykösjärvi-Puolivälinkangas | Kartta
Kaksi kissaa
  • Kaksi kissaa
  • Kaksi kissaa
  • Kaksi kissaa
  • Kaksi kissaa
  • Kartta
50 €

Kaksi kissaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 13:29
Kaksi kissaa uuteen kotiin!!
Vauva syntyi perheeseen joten kissat ovat alkaneet oireilla, ovat näreissään kun eivät enää olekkaan huomion keskipisteenä kuten ennen. Toinen kissoista on lisäksi alkanut käyttäytyä vauvaa kohtaan vihamielisesti. Molemmat ovat leikattuja, mielellään samaan kotiin mutta voidaan miettiä erikseenkin myymistä.
Molemmat vain sisäkissoiksi, eivät edes valjaissa oikein tykkää ulkoilla mutta siihenkin voi yrittää totuttaa.

Minni 3v (mustavalkoinen)
Leikkisä, ihmisrakas, sosiaalinen. Viihtyy ihmisten seurassa, vaatii huomiota ja silityksiä paljon. Kaipaa myös melko paljon leikitystä jottei pitkästy ja keksi tyhmyyksiä. Ei tule toimeen muiden eläinten paitsi oman kissakaverinsa Ransun kanssa. Ehkä voisi tottua toisiin eläimiin ajan kanssa, mutta ainakin meillä on käyttäytynyt vihamielisesti muita eläimiä kohtaan. Isompien lasten kanssa on tykännyt aina touhuilla mutta näköjään meidän vauvasta on tosi mustasukkainen.

Ransu, noin 8v.
Otettu 3 vuotta sitten löytöeläinyhdistykseltä, oli pelastettu ulkoa pitkän talven jälkeen, joten ei Ransua enää ulos eikä sinne juuri kaipaa. On luonteeltaan hieman arka uudessa paikassa/uusien ihmisten seurassa, mutta totuttuaan hänestä saa aivan ihanan ystävän. Kiltti, tulee syliisi ja viereesi nukkumaan. Tykkää silityksistä myös. On suht leikkisä jos sille päälle sattuu mutta yleensä seuraa mielummin vieressä. Usein muutenkin viihtyy omissa oloissaan. Tulee toimeen muidenkin eläinten kanssa. Lapsista ei ole koskaan sanonut mitään, ei ehkä innostu niin paljon lasten leikeistä ja metelistä.

Mukaan hiekkalaatikko, kuljetuskoppa, leluja, raapimapuu. Hintapyyntö 50€ jotta tiedämme että olet valmis pitämään huolta kissoistamme.