KAUPPA
Verkkokauppa Savenmaa

Kaupan kaikki ilmoitukset (1442)

Teollisuustie 3, 85500 Nivala
85500 Nivala | Kartta
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.savenmaa.fi

Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)
  • Kartta
550 €

Kasvihuone Strong 3x4 m (12 m²)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 15:26
Lisätiedot
Korkeaa laatua matalalla hinnalla!
Avara, tilava ja neliöhinnaltaan ilahduttava kaarikasvihuone kesän mehukkaimpien herkkujen viljelyyn. Kasvihuone Strong on tarkoitettu lämpöä vaativille kasveille sopivan mikroilmaston luomiseen puutarhoissa ja muilla palstoilla. Kasvihuone pidentää kasvukautta ja takaa ihanteelliset olosuhteet niin hyöty- kuin koristekasveillekin. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa myöhemmin kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat.

Kasvihuoneen mitat: leveys 3 m, pituus 4 m ja korkeus 2,1 m. Pinta-ala 12 m².

Runko on sinkittyä terästä ja se kootaan ruuvien ja muttereiden avulla. Kahta eripaksuista runkoprofiilia (60×20 mm ja 44×15 mm) käyttämällä kasvihuoneen hinta on saatu maltilliseksi kestävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Runko on erittäin jämäkkä ja se kestää 180 kilon lumikuorman neliömetrille! Tutkitusti!

Katelevyt ovat laadukkaita eurooppalaisia UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valmistaja: Lexan/Palram), paksuus valittavissa oman tarpeen mukaan. 4mm:n kennolevy on oikein hyvä kate kesäkäyttöön. 6mm:n kennolevy on jo kädessäkin jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä. Kennolevyt ovat valmiiksi oikeisiin mittoihin sahattu ja toimitetaan pahvilaatikoissa. Paketti sisältää kaiken tarvittavan katteen kiinnitystä varten.

Tilaa verkkokaupastamme: https://www.savenmaa.fi/tuote/kasvihuone-strong-3x4-m-(12-m%C2%B2)/svm0000000764/

Eri kokoja, hinnat alkaen: 550,-

***Verkkokauppa Savenmaa -tekstiä klikkaamalla näet muutkin ilmoituksemme, meiltä laaja valikoima tuotteita kotiin, työhön, vapaa-aikaan, puutarhaan jne. Verkkokaupastamme toimitukset ympäri Suomen, monipuoliset maksutavat: myös Klarna osamaksu/lasku.***