Jari
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (263)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Iinatti
Kirjalliset väärennökset -Huijauksia, plagiaatteja
  • Kirjalliset väärennökset -Huijauksia, plagiaatteja
15 €

Kirjalliset väärennökset -Huijauksia, plagiaatteja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 tammikuuta 08:59
Kunto: Erinomainen
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Kirjalliset väärennökset
Huijauksia, plagiaatteja ja luovia lainauksia
Sanna Nyqvist & Outi Oja

Kuinka paljon taiteellisen vapauden nimissä saa lainata? Miten arvostettu runodebyytti muuttuu absurdiksi hölynpölyksi? Jos kaikki on jo sanottu, voiko kirjailija luoda mitään uutta ja omaa?

Kirjailijat lainaavat sanoja, juonenkäänteitä ja identiteettejä. Teksteissä kuuluu aina ääniä aiemmista teksteistä, mutta toisinaan lainaaminen ylittää sopivan ja sallitun rajat. Luvattomat lainaukset, plagiointi ja identiteettihuijaukset kertovat inhimillisistä heikkouksista ja pyrkimyksistä: kirjailijan halusta koskettaa, kostaa tai täyttää kirjallisen maailman suuret odotukset.

Kirjalliset väärennökset sukeltaa kirjallisuushistorian nurjalle puolelle. Erikoisissa tapauskertomuksissa tarkastellaan erilaisia väärennösten muotoja, huijauksiin johtaneita syitä ja niiden seurauksia. Kirjatehtailut salanimen turvin, tekaistut käsikirjoitukset, sepitetty kansalliseepos ja kuoleman lavastaminen kertovat paitsi kirjallisen maailman valtataisteluista myös kaunokirjallisuuden tekijyyden, aitouden ja kirjallisen arvon määrittelemisen vaikeudesta.

1. painos, 2018
Sidottu, kansipaperein.

Uudenveroinen kirja.

Nouto tai pk:t (6e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.

-