Samuel
Torin käyttäjä joulukuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (425)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Raksila
Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
  • Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä
28€ 30€

Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 heinäkuuta 14:28
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Kuchenprofi Mandoliini Viidellä Terällä. Sisältää: mandoliini, terät 5kpl, muovinen teräkotelot, käsisuoja, ohjelehti ja pahvipakkauksen. Mandoliinin alla on tuki, jonka voi avata, jotta mandoliinin jaa nostettua pöydän tasosta. Avattuna kuvassa 4. Varsinainen terä on mandoliinissa. Kuvassa 2. olevia muoviosia käytetään terän säätämiseen riippuen mitä mandoliinilla halutaan tehdä. Terät lukkiutuvat mandoliiniin ja ylimääräisille neljälle terälle on kätevä muovikotelo. Käsisuoja estää mandoliinia käyttäessä leikkaajan käden joutumista kosketuksiin terän kanssa. Mandoliinilla pystyy tekemään viitä erilaista leikkausta. Ohutta 1,5mm, keskipaksua 2,5mm ja paksua 3,5mm viipaletta, sekä suikaletta 3,5mm ja 7,5mm mitoilla. Ehjä ja toimiva, mutta hieman käytön jälkeä. Pahvipaketti hieman huonossa kunnossa.

"Küchenprofi professional mandoliinilla nopeutat ruoanvalmistustasi huomattavasti. Viidellä erilaisella terällä viipaloit ja suikaloit vihannekset ja juurekset kädenkäänteessä. Sormisuojan ansiosta leikkuria on turvallista käyttää. Leikkuri on käytettäessä todella tukeva. Leikkuri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestää konepesun. Terille suosittelemme käsinpesua, jotta ne säilyvät terävinä pidempään."

Yhteydenotot mieluiten tori.fi viestillä tai tekstiviestillä.

Lähettäminen onnistuu, kunhan ostaja maksaa postikulut: 8e Postin M-koon paketilla.

Katso myös muut myymäni tuotteet. Sieltä löytyy myös muita keittiötarvikkeita.

mandoliinit mandolini mandolinit koti kodit keittiö keittiöt ruoka ruoat ruuat ruoanlaitto ruoanlaittaminen ruuanlaitto ruuanlaittaminen kokkaus kokkaukset kokkaaminen valmistus valmistaminen viipale viipaleet viipalointi viipaloiminen suikale suikaleet suikalointi suikaloiminen
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla