LÄMMITYSKAMIINA 6kW, TOIMITUS KOTIOVELLE 9,90e
  • LÄMMITYSKAMIINA 6kW, TOIMITUS KOTIOVELLE 9,90e
  • Kartta
259 €

LÄMMITYSKAMIINA 6kW, TOIMITUS KOTIOVELLE 9,90e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 joulukuuta 10:09
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/lammityskamiina-szw6t-5kw-turvallisesti-ja-tunnelmallisesti-lampoa/5906083005770/

LÄMMITYSKAMIINA SZW6T 6kW

Pieni, tyylikäs ja tehokas puulämmitteinen kamina, kaminalla tuotat nopeasti lämpöä pienempii tiloihin. Tämä monenpaikan lämpökamiina on valmistettu laadukkaasti jämäkästä teräksestä joka tuottaa nopeasti 6kW lämpöä. Kamiina myös varaa lämpöä tulenkestäviin sisätiiliin, sisäpesä on vuorattu tulenkestävistä tiilistä jolloin kamiinalla tuotat pitkäaikaisempaa lämpöä.Kamina on valmistettu metallilevystä, joka on suojattu lämpöä kestävällä maalilla. Teräsovi lämpöä kestävällä lasilla mahdollistaa uunin turvallisen käytön.

Kamiina lämmittää hyvin ilmastoituja huoneita, joiden pinta-ala on noin 35m², kuten kotia, mökkiä, puutarhamökkiä, terassilla, autotallissa, metsämökkiä tai työpajaa.

Kaminassa on vetoluukku ja lasinen ovi, jotka mahdollistavat uunin täytön ja tyhjennyksen sekä lasinläpi näkyy puun palamis tilanne. Kamiina uunissa on kolme tulenkestävillä tiilillä vuorattu joka täydentää ja varaa lämpöä. Savupiipun ulostulo on varustettu säätöpellillä, jossa on säädettävä savun virtaus. Puukamiina sopii puun, brikettien ja hiilen polttamiseen.

Tekniset tiedot

Valurauta arina
Takapäästö
Viimeistelty lämpöä kestävällä maalilla
Lämmitysteho 6kW
Poistoaukon suuttimen halkaisija 120mm
Poistoaukon alareunasta lattiaan noin 49,5cm
Valmistettu metallista
Korkeus 70cm
Leveys 37cm
Syvyys 35cm
Paino 45kg
Väri tumma harmaa / musta