LÄMMITYSKAMIINA SZW6T 6kW, Kotiintoimitus 13,90e
  • LÄMMITYSKAMIINA SZW6T 6kW, Kotiintoimitus 13,90e
  • Kartta
259 €

LÄMMITYSKAMIINA SZW6T 6kW, Kotiintoimitus 13,90e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 07:17
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/lammityskamiina-szw6t-5kw-turvallisesti-ja-tunnelmallisesti-lampoa/5906083005770/?fbclid=IwAR2AIU8Yvct8rVRQCBMKE5wzC-DTM_zQPWrK_bGb6PO8oUYiWDkiF75s9fE

Pieni, tyylikäs ja tehokas puulämmitteinen kamina, kaminalla tuotat nopeasti lämpöä pienempii tiloihin. Tämä monenpaikan lämpökamiina on valmistettu laadukkaasti jämäkästä teräksestä joka tuottaa nopeasti 6kW lämpöä. Kamiina myös varaa lämpöä tulenkestäviin sisätiiliin, sisäpesä on vuorattu tulenkestävistä tiilistä jolloin kamiinalla tuotat pitkäaikaisempaa lämpöä.Kamina on valmistettu metallilevystä, joka on suojattu lämpöä kestävällä maalilla. Teräsovi lämpöä kestävällä lasilla mahdollistaa uunin turvallisen käytön.

Kamiina lämmittää hyvin ilmastoituja huoneita, joiden pinta-ala on noin 35m², kuten kotia, mökkiä, puutarhamökkiä, terassilla, autotallissa, metsämökkiä tai työpajaa.

Kaminassa on vetoluukku ja lasinen ovi, jotka mahdollistavat uunin täytön ja tyhjennyksen sekä lasinläpi näkyy puun palamis tilanne. Kamiina uunissa on kolme tulenkestävillä tiilillä vuorattu joka täydentää ja varaa lämpöä. Savupiipun ulostulo on varustettu säätöpellillä, jossa on säädettävä savun virtaus. Puukamiina sopii puun, brikettien ja hiilen polttamiseen.