LASTEN MÖNKIJÄ 50cc ,RAHTI KOTIOVELLE 35e
  • LASTEN MÖNKIJÄ 50cc ,RAHTI KOTIOVELLE 35e
  • Kartta
690 €

LASTEN MÖNKIJÄ 50cc ,RAHTI KOTIOVELLE 35e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 joulukuuta 15:59
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/lasten-monkija-50cc-kazuma-wombat-4-tahti-lastenmonkija-nestejarrut/6438168084152/

HOX! YKSI KAIKKIEN AIKOJEN ENITEN MYYTY MÖNKIJÄ! MYYTY YLI 10VUOTTA! LAADUKAS JA TOIMINTAVARMA! TAKUU 6KK! HILJAINEN!

LASTEN MÖNKIJÄ 50cc KAZUMA WOMBAT

Päivitetty versio ! Mönkijä joka jaksaa hymyilyttää. Suosikkilahja nro1Monipuolinen lastenmönkijä joka on ollut suuressa suosiossa jo yli kymmenenvuotta. Helppokäyttöinen mönkijä jossa on hinta-laatusuhde loistava.

Lapsille mönkijällä ajaminen on suorastaan taianomaista, monen lapsen suurin haave, joten mönkijä on useimmiten täydellinen yllätys tai lahja lapsille! Mönkkäri myös antaa hauskoja sekä ikimuistoisia hetkiä elämään. Lasten unelmien täyttymys!

Tämä 50cc lastenmönkijä on tarkoitettu lasten ensimönkijäksi joka on otettu mönkijää suunnitellessa huomioon, esimerkiksi ajoasento on miellyttävä, ohjaus on keveä, nopeuden saa säädettyä, automaattinen vaihteisto jolloin mönkijä lähtee liikkeelle vain kaasua painamalla. Mönkijässä on automaattinen vaihteisto, sähköstartti sekä nopeudensäätö joten mönkijäharrastuksen aloittaminen on tällä mönkijällä helppoa.

Lastenmönkijässä on pitkäikäinen sekä luotettava 4tahtinen moottori joka on lähes huoltovapaa, mönkijässä on pitkään kehitetty laadukas geometrinen runko jolloin pienten lasten on mönkijää helppo hallita ja -ajaa monenlaisissa maastoissa.

Tässä lastenmönkijässä on kaikki tarpeellinen ensimönkijää ajatellen kuten laadukas moottori, laadukas runko, sähköstartti, automaattivaihteisto, säädettävä kaasu ja helppo hallittavuus. Erinomainen valinta aloittelevalle pikkukuskille! Mönkijässä on reilut ja tukevat pyörät joten se etenee helposti sekä tukevasti, ja sen huippunopeus on säädettävissä, jolloin mönkkärillä on turvallista aloittaa ajoharrastus.

Tukeva ja turvallinen lasten mönkijä hiljaisella moottorilla. Erittäin pieni bensankulutus sekä pienet huoltokustannukset. Tätä mallia on valmistettu jo yli 10 vuotta.