LEHTIPUHALLIN JONKÖPING 42,7cc RAHTI 5,90e
  • LEHTIPUHALLIN JONKÖPING 42,7cc RAHTI 5,90e
  • Kartta
119 €

LEHTIPUHALLIN JONKÖPING 42,7cc RAHTI 5,90e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 07:51
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/lehtipuhallin-jonkoping-42-7cc-13800l-mi-*****-5-tahden-tuote-suosittelemme/6438168087757/

Huipputehokas polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin!

Lehtipuhallinta on helppo ja nopea käyttää, mukana tulee miellyttävät kantohihnat jolloin saat lehtipuhaltimen repuksi selkään ja ei muutakuin puhaltamaan.

Tässä lehtipuhaltimessa on käytetty laadukkaita komponentteja kuten toimiva sekä helppokäynnisteinen 2tahti moottori, laadukas puhallusputkisto joka työntää ilmaa huimat 13800litraa minuutissa aina 540kilometrin tuntinopeudella, putkistossa on myös miellyttävä käyttöohjain jossa on kaasu ja on off valikko. Puhallusputkessa on ohjauskahva, jonka avulla saat suunnattua puhalluksen juuri oikeaan paikkaan.

Lehtipuhaltimen erittäin tehokas puhallusteho, tekee erittäin siistiä jälkeä nopeasti ja todella vaivattomasti! Puhaltaa vaivattomasti pölyt, roskat ja puunlehdet. Tehokas puhallusteho puhdistaa roskat ja lehdet hankalemmistakin paikoista!

Monipuolinen lehtipuhallin on ollut todella toimintavarma, vuosien aikana tästä lehtipuhaltimessa on ollut todella vähän reklamaatio tapauksia. Myönnämme tälle polttomoottori lehtipuhaltimelle takuuta 12kk.

Lehtipuhaltimen käynnistys, tankkaus, käyttö ja käyttöönotto on helppoa. Tästä erinomaisesti toimiva reppumallinen kevyt ja tehokas polttomoottorilehtipuhallin.

Tuotetta on myyty usean vuoden ajan suuria määriä, myyntien myötä voimme todeta että lehtipuhallin on hinta-laatu suhteeltaan loistava. Lehtipuhaltimen avulla saat helposti esim. kulkuväylät puhtaaksi lehdistä ja roskista. Lehtipuhaltimella voit myös puhaltaa vaikka kevyttä pakkaslunta. Erittäin suosittu puhdistin pihoille, varastohalleihin, jalkakäytäville jne.