Maisa
Torin käyttäjä tammikuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (6)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Rajakylä
275 €

Lancel musta laukku

Myydään. Ilmoittaja: Maisa Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 17:30.
Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Lancel musta laukku
  • Kartta
Osasto: Laukut ja hatut
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Oulu, Rajakylä
Hinta: 275 €
Ranskalaiseen Louis Vuitton-konserniin kuuluvan Lancel- laukkutehtaan tuotteet ovat maailmalla hyvin arvostettuja korkean laadun (työ & materiaali) ansiosta. Suomesta niitä ei taida enää saada, mutta tästä voisi nyt napata täysin uutta vastaavan laukun, joka taatusti kestää aikaa sekä laadun että mallin puolesta.
Materiaalina on musta sileä, himmeäpintainen nahka. Sisäosan vuori on beigeä alcantaraa, taskut mustalla nahalla kantatut, metalliosat vaaleahkoa kullansävyä. Koko on hyvin kompakti ja muoto todella kaunis, laukku on kuin koru. Sisäosan rakenne on hyvin suunniteltu: tavaroille on paikkansa, joista ne löytyvät helposti. Ensinnäkin sisällä on kaksi "väliseinää", toinen aika tiiviisti lukon puoleisella sivulla (papereille, lipuille tms tavaroille, jotka pitää löytää tarvittaessa nopeastikin), toinen taas jakaa sisustan suunnilleen suhteessa 1:2 eli keskellä on suurehko avoin tila. Sisustan kapeammassa puolikkaassa on suuri vetoketjullinen tasku, leveämmässä osassa kaksi avotaskua sekä irrotettavassa nahkahihnassa ja omassa lokerossaan oleva pyöreä peili.
Laukku sopii parhaiten kannettavaksi kädessä tai käsivarrella. Olallakantokin on mahdollista, mutta ei paksun takin päällä, ainakaan itselläni.
Kaikki Lancel-tunnisteet ovat asianmukaisesti paikoillaan pohjanastojen kaiverruksia myöten. Pohjan mitat ovat 31cm x12cm, laukun korkeus 18 cm.
Laukkua on käytetty tasan kaksi kertaa eikä käytön jälkiä löydy syynäämälläkään.

Postitus 6 €.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen