Led lisävalo 60w kapea arctic bright
  • Led lisävalo 60w kapea arctic bright
  • Led lisävalo 60w kapea arctic bright
109 €

Led lisävalo 60w kapea arctic bright

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 tammikuuta 08:36
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/led-lisavalo-60w-kapea-arctic-bright-voi-upottaa-suoraan-maskiin-e-hyvaksytty/6438014218366/

Tieliikennekäyttöön hyväksytty Slim-ledlisävalo on erittäin kevyt ja matala lisävalopaneeli, joka on helppo ja nopea asentaa vaikka maskiin upotettuna. Led-lisäpitkä soveltuu käytettäväksi mm. autossa, kuorma-autossa, mönkijässä, maatalous- ja metsäkoneissa. IP68-luokitus varmistaa, ettei valotanko hätkähdä paukkupakkasia, kaatosateita tai helleaaltoja, vaan se kestää erinomaisesti käyttöä säästä riippumatta.

Slim lisävalotangossa on tarkasti rajattu valokeila heijastinoptiikan vuoksi, ja 5400 lumenen valoteho sekä kirkas 6000 Kelvinin värilämpötila sopivat hyvin tehokkaaseen lisävalaisuun. Led lisäkaukovalaisin on varustettu E-hyväksynnällä jolloin sitä on täysin laillista käyttää tieliikenteessä valaisutehosta huolimatta. Laajan käyttöjännitealueen (9-30V) ansiosta valotanko toimii täydellisesti lisäpitkänä autojen lisäksi myös työkoneissa maatiloilla, rakennustyömailla, veneissä, mönkijöissä ja oikeastaan joka paikassa, missä tarvitaan luotettavaa lisävalaistusta kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Led-barien suosio on lisääntynyt valtavasti lähivuosina eikä syyttä, sillä niiden ominaisuudet kun ovat loistoluokkaa. Led barin saat asennettua autoosi helposti esimerkiksi rekisterikilven alle tulevaan lisävalotelineeseen.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Teho 60W (12x5W LG LED)
Referenssiluku 30
Käyttöjännite 9-30V
Valoteho 5400 Lumen
Värilämpötila 6000 Kelvin
Leveys 350mm, Korkeus 39mm, Syvyys 68mm
Sisältää pohja- ja päätykiinnikkeet
Deutch DT-2 liitin
IP68 suojaluokka
E-Hyväksytty tieliikennekäyttöön
Päätykiinnikkeiden kiinnitysväli 39cm
Alakiinnikkeiden kiinnitysväli 4-30cm
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja