elma
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (821)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Haapalehto
Lin Jutang : Punainen pioni
  • Lin Jutang : Punainen pioni
6 €

Lin Jutang : Punainen pioni

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 2 joulukuuta 16:33
Kunto: Hyvä
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Lin Jutang - Punainen pioni
Sidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Gummerus 1972
Sivumäärä: 456

Punainen pioni kertoo sirosta kiinattaresta, joka murtaa aikansa tradition ja etsii kokemusta ja tarkoitusta elämälleen Pekingin kielletyn kaupungin liepeillä. Pioni, sankaritar, ei itke miehensä hautajaisissa. Hän herättää pahennusta, ihmiset puhuvat hänestä. Mutta he tuntevat myös myötätuntoa, sillä Pioni on nuori ja kaunis ja perinne kieltää häneltä uuden avioliiton. Tavanomainen mukautuva elämä ei ole kuitenkaan Pionia varten. Purjehtiessaan Jangtse-jokea pitkin värikkäiden maisemien ohi hän kohtaa laivalla Mengtian, tiedemiehen joka on kuuluisa loistavasta älykkyydestään, ja tämä kohtaaminen on alkuna yhtä henkevälle kuin mahdottomallekin rakkaudelle. Se johtaa väistämättömään räjähdykseen, kolmiodraamaan. Kärjistyviä ihmissuhteita ja sähköistä tunnelmaa luo tämä säkenöivän levoton nainen kaikkialla minne menee. Ja hän harhailee liikkuu kaupungin arkisesta vilinästä lyhtyjuhliin sisäjärville, viettää tiukkoihin housuihin pukeutuneena tuntikausia teehuoneissa, kohtaa kaikenlaisia ihmisiä, tarttuu elämään sellaisena kuin se virtaa hänen ohitseen.
Lin Jutang luo 1800-luvun loppupuolen Kiinasta ja harvinaislaatuisen viehättävästä päähenkilöstään elävän ja ilmeikkään, mieleen jäävän kuvan.

haku;
Lin Jutang - Punainen pioni