Loisteputkivalaisin led 18-48w
  • Loisteputkivalaisin led 18-48w
  • Loisteputkivalaisin led 18-48w
20 €

Loisteputkivalaisin led 18-48w

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 tammikuuta 08:57
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/loisteputkivalaisin-led-48w-4800lm/6438168099613/?keywords=6438168099613

Energiaystävällinen sekä laadukas led-loisteputkivalaisin niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin.

Tämä led-loisteputkivalasin on valmistettu siten että se on helppo sekä nopea asentaa. Led-loistevalaisimen ominaisuuksiin kuuluu IP44 luokan kotelointi jolloin voit käyttää valaisinta lähes kaikkialla niin ulkona kuin sisälläkin. Led-loisteputkivalaisimissa on tasainen sekä tehokas valo. Tämä led-loisteputkivalaisin on kasattu laadukkaista komponenteista kuten jämäkästä rungosta johon on istutettu laadukas sisältö, sisältäen laadukkaat, tehokkaat sekä tasaisen sävyset led-loisteputket näitä loisteputkia tukee laadukas elektroninen led-liitäntälaite. Tässä Led-loistevalaisimessa on myös poikkeuksellisesti vaihdettavat putket.Led loisteputkivalaisimessa on paljon hyötyjä "vanhanaikaiseen " loisteputkivalaisimeen verrattuna, se on ennenkaikkea energiaystävällinen, siihen ei juuri koskaan tarvitse vaihtaa putkea koska led putken käyttöikä on todella pitkä, myöskään siinä ei tarvitse huolehtia sytyttimen vaihdosta ja se tuottaa laadukasta tehokasta, tasaista valoa heti ilman pitkiä syttymisviivästyksiä.

Led-loisteputkivalaisimessa on tasainen ja tehokas valo, elektronisen litäntälaitteen ansiosta valo ei välky. IP44-kotelointiluokan valaisin kotitalouksien ulko- ja sisätiloihin: kotiin, mökille, autokatoksiin, halleihin, varastoihin, kellaritiloihin yms tällä led-valaisimella on tuhansia käyttökohteita.

Valaisin on helppo asentaa ja lamppujen vaihto on helppoa. Valaisin toimitetaan valmiiksi koottuna. Valaisin asennetaan suoraan seinä- tai kattopintaan ruuveilla tai pikalukituskiinnikkeillä kiskoon tai kattoon. Asennustarvikkeet on pakattu valaisimen sisälle.

Tässä Led-loistevalaisimessa on myös poikkeuksellisesti vaihdettavat putket.

2 x 9W
IP44
Teho 18W
G13 / T8 loisteputkivalo, vaihdettavissa
Valoteho 1800 lumen
Värilämpö 4000K
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja