J. R
Torin käyttäjä tammikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Välivainio

Louis Vuitton Bagatelle

Myydään. Ilmoittaja: J. R Ilmoitus jätetty 1 joulukuuta 17:00.
Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Louis Vuitton Bagatelle
  • Kartta
Osasto: Laukut ja hatut
Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa - Oulu, Välivainio
Hinta:
Louis Vuitton Bagatelle värissä Abricot. Kevään 2015 kausiväri, rajoitetusti tuotettu. Empreinte nahkaa. Kaksi eripituista irrotettavaa hihnaa, musta ja oranssi. Kultaiset metallit. Mukaan laatikko, dustbag, alkuperäinen kuitti sekä korjauskuitti. Tämän koko mallin lopetuksesta on ainakin huhuttu (tästä en osaa nyt sanoa mikä tilanne), tätä väriä ei ainakaan enää saa.

Ulkopuolella kaksi taskua, sisällä yksi iso vetoketjutasku ja kaksi pienempää taskua.

Kulmista väriä kulunut. Toinen puoli ottanut tummaa väriä itseensä paikoittain. Vauvanpylly pyyhkeillä yleensä enimmät lähteneet. En ole tätä nyt vähään aikaan mitenkään huoltanut, laitan nyt ainakin aluksi myyntiin juuri tässä kunnossa, missä se kuvissa on! Sisällä ei suurempia tahroja, pieniä jälkiä tai viiruja ja sisävuoren sauma hieman nyppyyntynyt. Ei haittaa käyttöä.

Nahka jo kivasti alkanut pehmetä. Tässä on uusi musta hihna, kun edellisessä joku virhe ja saumat pettivät. Laukku on käynyt myös Ranskassa huoltolomalla, kun kahvojen kiinnityskohtien nahkaosien mustat reunavahaukset uusittiin. Näissä kohdissa mustaa väriä hieman nahassa, lähtee ihan sormella pyyhkimällä irti.

Laukku "vaihtelee väriä" valaistuksesta riippuen lohenpunaisest oranssiin. Erittäin kätevä laukku kaikinpuolin ja ominaisuuksieen. Menee crossbodyksi.

Ovh 2250 eur. Savuton koiratalous. Oulussa.

1570 eur vakuutettuna postitettuna. Ei vaihtoja!