Iikka Konola
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Tuira | Kartta
Magic sandbox / taikahiekkalaatikko
  • Magic sandbox / taikahiekkalaatikko
  • Magic sandbox / taikahiekkalaatikko
  • Kartta
250 €

Magic sandbox / taikahiekkalaatikko

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 heinäkuuta 08:42
Taikahiekkalaatikko on interaktiivinen leikkipaikka, jossa lapset viihtyvät. Tässä mahtuu sovussa leikkimään pari lasta kerralla.

Video selventämään: https://goo.gl/photos/KdhyHKM6xMZAyg3BA

Laite koostuu tukevasta kehikosta sekä vedenpitävästä aluskankaasta jossa hiekka säilytetään. Laitteen ohjelmisto toimii sulavasti vanhemmallakin tietokoneella, kannettavalla tai pöytäkoneella. Videotykin liitäntä HDMI tai displayport -liittimellä.

Hiekka on käsitelty antibakteeriseksi ja paremmin muokkautuvaksi eli ns. taikahiekaksi tavallisilla keittiöstä löytyvillä aineilla, mm. pari tl. etikkaa joka ei jätä hajuja leikkiessä. Hiekka pysyy siististi pussissa vaikka olisi vauhdikkaampikin leikkijä. Hiekan voi uusia halutessaan tavallisella hiekkalaatikkohiekalla(~5 euroa/25kg).

Kehikko on rakennettu paksusta laudasta ja teräksisistä kulmalevyistä. Kehikko voidaan asettaa miltei mille tahansa pöydälle tai alustalle, myös pulttaus kiinni tasoon onnistuu siististi. Laitteen torniosa voidaan kiinnittää seinään propulla/ruuvilla/pultata turvallisesti ja tukevasti, vaikka se seisoo itsekseen myös tukevasti.

Videotykki on Hitachi ED-X45N, joka on taikahiekkalaatikolle valittu optimaalisen tarkkuuden saamiseksi lähelle piirrettävään kuvaan sekä korkean kontrastin vuoksi. Tykin lampulla on käyttöaikaa muutamia kymmeniä tunteja. Tiedän, että lampun käyttöajan voi nollata ja tällä yrittää huijata mutta tätä laitetta on käytetty oikeasti vain muutama kymmenen tuntia, eli noin pari % lampun käyttöiästä.

Tästä synttärikutsujen vetonaula, tai miksei lasten leikkipaikaksi vaikka yritykselle.

Tietomaasta oulusta löytyy miltei samanlainen, mutta heikommalla ohjelmistolla ja käytettävyydellä. Tervetuloa tutustumaan.

Myyn pois tilanpuutteen vuoksi ja muuton alta.

Opastan käytön ostajalle ja avustan myöhemminkin tarvittaessa.

Nouto Oulusta tuirasta, laitteen koon vuoksi toimitus hitusen haastavaa mutta ~onnistuu.

Hakusanoja: leikki, leikkikalut, videotykki, tykki, hiekkalaatikko, lelut.
Katso ilmoittajan toimitustavat