Vesa Kangas
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (273)
Pohjois-Pohjanmaa
Ylivieska, Ylivieska Keskus
Mary Higgins Clark: Missä olet nyt?
1 €

Mary Higgins Clark: Missä olet nyt?

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 tammikuuta 19:13
Lisätiedot
On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun Columbian yliopiston opiskelija Charles MacKenzie eli Mack katosi. Hän soittaa joka äitienpäivä lyhyen puhelun äidilleen, mutta muuten hän on poistunut täydellisesti läheistensä elämästä. Edes isän kuolema syyskuun 11. päivän terrori-iskuissa ei tuo Mackia perheensä luo.

Mackin sisko Carolyn on 26-vuotias ja on joutunut kokemaan jo kaksi suurta perhetragediaa. Nyt hän päättää selvittää Mackin kohtalon, ja kun on Mackin vuosittaisen puhelun aika, hän tulee linjalle ja ilmoittaa aikovansa etsiä Mackin käsiinsä. Seuraavana aamuna heidän setänsä saa käsin kirjoitetun viestin, jossa lukee: Devon-setä, sano Carolynille, ettei hän saa etsiä minua.

Viesti ei kuitenkaan saa Carolynia jättämään asiaa sikseen. Hän haluaa selvittää, mitä salattavaa on Mackin opiskelija-asuntolan talonmiehillä. Entä mitä asiasta tietävät Mackin silloiset kämppäkaverit? Ja pitääkö poliisi tosiaan mahdollisena, että Mack on sarjamurhaaja?

Loistokuntoinen kovakantinen kirja

Hinta postikuluineen yhteensä 3,5 euroa
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja