Pekka Jussila
Pohjois-Pohjanmaa
Pudasjärvi, Pudasjärvi Keskus
Mercedes-Benz G
9 850 €

Mercedes-Benz G

3D GELÄNDEWAGEN 300GD-460.3-4X4/2400

Vuosimalli: 1983 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: - Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali, 5 vaihd. Ilmoitus jätetty: 12 helmikuuta 17:06
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: NEC-80
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
 Auton historiatiedot  Selvitä auton km-, omistaja-, katsastus- ja kolarihistoria rekisterinumeron avulla! Hinta alkaen 1,89 €.
Katso tämän auton historiatiedot - Autoleima.fi

Erittäin hyväkuntoinen G-mersu. Vaihdettu kuningasmoottori 606 TD jolla ajettu vain 370000km. Rekisteröity huoltoautoksi,kahdet renkaat, kesärenkaat maastopinnalla, aluvanteet talvirenkaissa. Maalattu metallivärillä, siisti sisältä ja päältä. Auto Poissa liikenteestä, ei käyttöä talvella. Myydään katsastettuna. On offroad varusteet, kuppi penkit. Kaikki pelaa, lukot neliveto, maastovaihteet.
Kuorma-auton turbo, varmaan pumpussa isot elementit, ei minulla tietoa pumpusta. Tehoa on riittävästi.
Selvitä ilmaiseksi eri automalleista kootut katsastustilastot ja vikaraportit.
Katso maan kattavin autojen vikatietolista