Mönkijän peräkärry / tukkikärry, video
  • Mönkijän peräkärry / tukkikärry, video
  • Mönkijän peräkärry / tukkikärry, video
1 090 €

Mönkijän peräkärry / tukkikärry, video

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 helmikuuta 10:44
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/monkijan-perakarry--tukkikarry--video-combi-malli-kippi--irrotettava-lava/6438168094892/?keywords=6438168094892

Järeästi valmistettu mönkijän kombikärry, jossa yhdistyy niin mönkijän tukkikärry kuin perinteinen mönkijän peräkärrykin, vahvalla 1000 kilon kantavuudella.

Toimitus kotiovelle vain 65e!

Kätevä mönkijän yhdistelmäkärry, jossa yhdistyy tukkikärry ja sorakärry. Sorakuupan saa helposti irroitettua, kun metsätyöt kutsuvat ja sorakuupan saa nopeasti paikalleen kun sora, maa tai siivoustyöt kutsuvat. Tässä tukkikärryssä yhdistyy monikäyttöisyys, niin metsätyöt kuin maatyötkin kotipihalla, maatiloilla, työpaikoilla, puistoissa. Mönkijän yhdistelmäkärryllä siirrät tukkeja, rankoja ja puita ketterästi oikeaan osoitteeseen. Kun muutat kärryn mönkijän sorakärryksi niin liikuttelet maa- sekä sorakuormatkin helposti esimerkiksi rakennustyömailla. Peräkärryn ympäri kääntyvä vetopää sekä teli mahdollistaa liikkumisen myös vaikeassakin maastossa. Tukki- peräkärry on kasattu laadukkailla sekä pitkäikäisillä osilla, joka kestää kovempaakin käyttöä.

Mönkijän tukkikärrynä kärry toimii loistavasti sen vahvan sinkityn rungon ansiosta ja 1000kg kantavuuden myötä, metsänhoitoon suunniteltu alusta toimii myös vaikeissakin olosuhteissa, tukkikärryn teli ja kääntyvä aisapää mahdollistaa turvallisemman liikkumisen kuoppaisissa ja kivisissä maastoissa. Tukkikärryn puomit saa irroitettua, jolloin tukkien lastaaminen on helpompaa.

Myös mönkijän sorakärryksi tämä kärry sopii loistavasti, vahvan kantavuuden, suuren kuupan sekä alla olevan lujan sinkityn teräsrungon ansioista liikkuu keralla suuremmatkin kuormat vaivattomasti, sekä myös maa- ja sorakuorman liikkuttamisessa kärryn teli ja kääntyvä aisapää mahdollistavat haastavissa kohteissa toimimisen. Sorakärryssä saa irroitettua kummatkin päädyt jotka ovat pikalukoilla. Huom, tukkikärryn puomit voidaa irroittaa sorakärryn käytön ajaksi (pikairroitus).
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja